I epoken med digital økonomi akselererer digitaliseringsprosessen med bedrifter. Støtt 16 noder gjennom teknologisk innovasjon. Å -ekspand, høystabil forretningsdatabehandling vil bli oppnådd.
Inspur Information SAP HANA Cluster Solution gir sterk støtte for kommersielle intelligente applikasjoner
Inspurinformasjon, ettersom verdens ledende IT -infrastrukturprodukter, løsninger og tjenesteleverandører, har rik teknisk erfaring og sterk forsknings- og utviklingsmuligheter.For å takle endringene i kundebehov, lanserte inspirasjon til en ny generasjon G7 -plattform HANA Cluster Solutions.Denne planen er verdens første løsning for å utvide 16 HANA -databehandlingsnoder på et sett med lagring. ytelse.
■ Ledende innen arkitektur, ekstraordinær ytelse:Den nye generasjonens klyngeløsning av inspirasjonsinformasjon kan utvides til de høyeste til 16 noder.Samtidig har bruken av cluster computing lagring separasjonsarkitektur optimalisert bruken av CPU -viktige ressurser.Denne løsningen er basert på den nye generasjonen av G7 -plattformserveren for Inspur -informasjon. Intelligente oppgaver.
■ jevn utvidelse, online utvidelse:Inspurinformasjon Full flash -lagringssystem er designet for kjernen i bedriften. 192 TB for å gi IO -ytelse og IO -ytelse og kapasitetsstøtte, som i stor grad forenkler den generelle arkitekturen til klyngen, unngår risikoen for lagringsutvidelse.Denne sterke skalerbarheten kan ikke bare hjelpe bedriftskunder med å fremskynde beslutningstaking av sanntid og data realisering av dataverdien, men også gi en HANA -infrastruktur som kontinuerlig kan elastisk online kapasitet med skalaen til bedriften, maksimere investeringen av IT -infrastrukturinvestering fordel.
Stabil og pålitelig, kontinuerlig drift:Denne løsningen støtter ikke bare å konfigurere flere HANA -sikkerhetskopieringsknuter for å sikre at den raskt kan bytte og beskytte datasikkerhet når beregningsnoden mislykkes;Spesielt for de store minneegenskapene som kreves av SAP HANA, bruker Inspur -informasjon DDR5 minneteknologi, kombinert med flere minneisolering og reparasjonsstrategier, og den første AI -baserte minnebaserte minnet feil prediksjonsfunksjon har betydelig forbedret stabiliteten i systemet. Reduser effektivt sannsynligheten for systemavstengning på grunn av minnesvikt med 95%, noe som reduserer antallet klyngebyttehendelser forårsaket av beregning av nodefeil.
Forenkle styring og frigjøringspotensial:Inspurinformasjon Nyutviklet SAP HANA Intelligent Operation and Maintenance Kit, sammen med Inspur Information Server Management Software InManage, bygger en intuitiv og enkel -for å bruke drifts- og vedlikeholdsplattform for bedrifter.Hele drifts- og vedlikeholdsplattformen kan omfattende overvåke den underliggende maskinvareinfrastrukturen, operativsystemet og HANA -databasen, noe som reduserer styringsvansker for HANA -forretningssystemer og infrastruktur, forbedrer den virkelige datalyanalysen og databehandlingsmulighetene til kundenes intelligens, og ytterligere forbedrer den virkelige tiden dataanalyse og databehandlingsmuligheter for kundenes intelligens, og ytterligere Forbedrer driftstilstanden for HANA -systemet.
Data viser at inspirasjonsinformasjon og SAP har samarbeidet i mange år, og i fellesskap laget en rekke vellykkede intelligente løsninger for å tjene mer enn tusen kunder.I fremtiden vil inspirasjonsinformasjon fortsette å styrke samarbeidet med SAP, fokusere på den nye trenden med kommersiell intelligens, opprettholde produksjonen med høyt nivå og styrke den høye hastighetsutviklingen av den digitale økonomien.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy