Nylig, som det etterlengtede byfornyelsesprosjektet, har Shanghai Lobos kommersielle omfattende fysiske styrke til Jiufang åpnet.Sammen med åpningen av «Femte fem -årige shoppingfestival» i Minhang -distriktet i 2024, ble åpningsseremonien til shoppingfestivalen lansert på shoppingfestivalen.
Lobo Jiufang integrerer moderne designkonsepter og innovative forretningsmodeller, og prøver å skape en ny stilling i Shanghai levende forbruk og spille i moro.Dette kommersielle komplekset på 39 000 kvadratmeter har blitt et nytt landemerke som integrerer motetrender, levende underholdning og shopping med sin unike romdesign og rike og mangfoldige kommersielle formater.
Det totale byggearealet til Lobo Jiufang er 39 000 kubikkmeter, inkludert 25 000 kubisk mini kjøpesenter og 14 000 kubikkblokk. , Xiaomi, Shangyou Fresh Fresh Supermarket, Campaign KTV Star Party, Person Fitness, Le Carimot Fitness, Echo Channel, Hua Yue Club, Shanghai Bayuhui Hot Pot, Banket Banquet Wait, formatet dekker gullsmykker, supermarkeder, fitness underholdning, barns utdanning, CONTERING.
Block Commercial Floor er 1-2 etasjer over bakken. Format, det er geniale kokker, ah, ah, å være okse · Chaoshan Beef Hotpot, Rich Overseas Chinese Health, Klitina, PE Salon, Yaxuan, Si Ruo Ben, Le Youfang og så videre.Berik forretningskombinasjonen og merkevareoppstillingen, låse den nye livserfaringen, kvaliteten på samfunnslivet, forbedre de regionale forretningsfasilitetene og imøtekomme behovene til regional livsstil.
Det er underforstått at åpningen av Libo Jiufang er basert på temaet «veldig triks», kombinert med «blomst» -temaens skjønnhet, med følelser som kjernen, og «blomst» som en bærer, og bringer en ny visuell fest til region.Denne installasjonskunsten er designet av Jojo, den fremvoksende kunstneren ved Academy of Fine Arts of Tsinghua University, og har deltatt i utstillingen på Global Art Exhibition of the Karussel International Expo i Louvre, Frankrike.
Fra 30. april til 5. mai har Lobo Jiufang satt opp mange aktiviteter som markeder, musikk, søte kjæledyr, barneforestillinger, åpne filmer, etc. for forskjellige kundebaser, slik at hver kunde som er til stede kan kunne være Present.I tillegg til å utføre interaktive aktiviteter, lanserte Libo Jiufang også forskjellige rabattvirksomheter, inkludert medlemskap av medlemskap, full mengde tedrikkekuponger, poengutvekslingskuponger, gratis nye gaver, flere poeng og andre salgsfremmende aktiviteter.
Lobo Jiufang presenterer et felt som integrerer moro, kunst og uendelig fantasi Mer modne støttefasiliteter for det hvite -rolle kundegrunnlaget og leilighetene på Lobo Office og industriparker.Shanghai · Libo er opptatt av å bygge en 15 -minutters levende sirkel av «Yishang», «Yiye», «Livable», «Yiyi» og «Yixue». Dimensjonal verdiskonstruksjon av byverdi, fritidsverdi og menneskelig -orientert verdi, og forbedrer oppdateringen av Minhang og til og med det generelle urbane grensesnittet, og blir et nytt vitalitetsvekstpunkt i Sørvest -Shanghai.
Surging News Reporter Lu Yi
(Denne artikkelen kommer fra økende nyheter, vennligst last ned appen «Surging News» for mer originalinformasjon)
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy