Tianbei Street Tiantong Zhongyuan F -området (heretter referert til som «Zhongyuan F») er et «kommersielt boligområde», med totalt 8 bygninger.På grunn av den store befolkningstettheten og blandede kjøpmenn, er det motsetninger mellom bedriftsoperasjoner og beboernes liv, og små og mellomstore bedrifter står også overfor mange «vekstproblemer» i utviklingsprosessen.
De siste årene fokuserer Tiantongyuan North Street på smertepunktene til små og mellomstore bedrifter i jurisdiksjonen, holder seg til ledelsen for partibygging og aktivt utforsker «Kommersiell og min -minintegrasjon Diversifisert Co -Governance«Modell, basert på piloten til Zhongyuan F som piloten, etablerte det eneste fellesskapet -nivået Enterprise Federation i Beijing -Tiantong Zhongyuan District Feds Federation (heretter referert til som» Enterprise Federation «) komiteen (heretter referert til som» Bransjekomité «).Zhang Dongdong, president i Enterprise Federation og direktør for bransjekomiteen.
Ved å bygge en regjering -Interprise Interactive Platform, gi full spill til fordelene ved samfunnsorganisasjoner for samfunnsorganisasjoner for å ta samfunnet og i nærheten av innbyggerne, forene flere sosiale krefter for å delta i den økonomiske konstruksjonen av området under dets jurisdiksjon, forbedre dyrking og inkubering Funksjoner av små og mellomstore bedrifter, og spiller en god rolle i knutepunktet og tjenesten til samfunnsorganisasjoner i samfunnet.
Det rapporteres at Zhongyuan F -området i dag har totalt 855 selskaper, inkludert mer enn 10 nasjonale høye -TECH Enterprises.
Fokus på bedrifter, engstelig og bekymringsfull
Start opp med flere kommunikasjonsbroer
Fresh the Bridge of Government -Interprise Communication, og bygger en mer praktisk, effektiv og ublokket regjering -Enterprise kommunikasjonsmekanisme.Bedriftsforbundet og bransjekomiteen opprettet en kommunikasjonsbro mellom gater, lokalsamfunn, eiendommer, foretak, innbyggere osv. Gjennom ansikt -til -ansikt, hjerte og hjertekommunikasjon, og lyttet til virksomheten og innbyggerne løst » Hastighet og vanskeligheter med å bosette seg i bedrifter og innbyggere.
Løs problemet med støy som forstyrrer menneskene på Metro Line 5
Det rapporteres at Zhongyuan F -området ligger i nærheten av Metro Line 5, og fenomenet støy som forstyrrer folket har påvirket arbeidseffektiviteten og dagliglivet til bedriftsansatte og innbyggere.For dette formål dro Enterprise Federation og bransjekomiteen gjentatte ganger til de relevante enhetene for å gjenspeile problemet og legge seg aktivt med gater og ansatte i samfunnet.Etter mange anstrengelser ble Sound Insulation Network i Zhongyuan F -området installert, og dette løste den langsiktige støydypen i Zhongyuan -distriktet.»Tidligere tålte jeg støyen fra bombardementet hver dag, og jeg kunne ofte ikke konsentrere meg om arbeidet deres.» Ansatte som slo seg ned i bedriften sa at dette er bra, og til slutt kan jeg jobbe hardt.
Fordi det «kommersielle boligsamfunnet» ikke er innenfor det utvidede oppvarmingsområdet, er oppvarmingen i Zhongyuan F -området «stopp når du når punktet» hver vinter.»I løpet av vinteren til våren er det lett å bli forkjølet og bli syk, noe som vil påvirke arbeidseffektiviteten.» Mange selskaper som har ansvaret for selskapet fant bedriftsforbundet.Til slutt ble gatene, lokalsamfunn, bedriftsforbindelser, bransjekomiteer og oppvarmingsselskaper formidlet og forhandlet mange ganger. løst.
Rådets råd
Det har vært et langvarig problem med vanntrykk på lavt nivå i Zhongyuan F -området, spesielt om sommeren til og med vannbruddet.I slutten av juli i fjor organiserte China Three Community, Enterprise Federation, bransjekomiteen eiendomsselskaper, bedriftsrepresentanter, innbyggerepresentanter og tappevannsbedrifter, etc.Til slutt, på omtrent 1 måned, fikk det lov til å bli kvitt problemet med utilstrekkelig vanntrykk og ha et mer behagelig og praktisk kontor og bomiljø.
God service «First Hand Chess»
Spill «Combination Boxing» for Benefit Enterprises
Forbedre kvaliteten og effektiviteten til bedrifter, setter virkelig opp Enterprise Federation som en plattform for læring og utveksling av bedriftssamfunnet, organisasjonen av organisasjonen for å fremme innovasjon og assistenten for å betjene bedriften.Under veiledning av Tianbei Street etablerte Enterprise Federation Zhongyuan F District Enterprise Comprehensive Service Center for å sette opp et godt serviceforetak til «First Chess», og spille «Combination Boxing» av Benefit Enterprises og Warm Enterprises for å hjelpe til med å bygge en karakteristikk Kommersielt samfunn av små, mellomstore og mikrobedrifter.
Etablere et bedriftsinformasjonsbibliotek, gjennomføre kampanje for forretningsklassifisering og bygge en plattform for deling av bedrifter; plattform for bedrift;
Corporate Federation signerte en samarbeidsavtale med Changping Sub -Branch of Industrial and Commercial Bank of China Co., Ltd.
Det er underforstått at Enterprise Federation har oppnådd en samarbeidsavtale med en rekke banker og sertifikater for å åpne en VIP -kanal for bedriften, og leverer bedriftskreditttjenester, firmakontoåpning, Social Security Card -oppdatering og andre relaterte virksomheter for å bygge finansielle tjenesteplattformer .»Banker og sertifikatfirma vil regelmessig bringe mobilt kontorutstyr for å komme inn i samfunnet for å håndtere relaterte virksomheter for å oppnå finansielle tjenester ‘null avstander’.» Mengden på mer enn 1600 millioner yuan har løst problemet med bedriftsutvikling gjennom en gjensidig fordelaktig måte.
Samtidig vil Enterprise Federation regelmessig organisere politiske foredrag for å organisere forskjellige bransjer, seminarer, symposier og andre aktiviteter for å organisere aktiviteter som salonger, seminarer, symposier og andre avdelinger. Utviklingen av industriell oppgradering og den koordinerte utviklingen av regional økonomi.
I slutten av januar i år ble det første årlige møtearrangementet til Enterprise Federation med hell. .
Beijing Zhongdingxin Trading Co., Ltd. Office Environment
Samtidig på «programvare» og «maskinvare» for å omfattende optimalisere forretningsmiljøet. I distrikt F.Beijing Zhongdingxin Trading Co., Ltd., som betalte mer enn 3 millioner yuan i et visst distrikt i Beijing i fjor, har med hell bosatt seg i sone F i Zhongyuan F.»Området til det forrige kontorstedet var litt lite. Det skjedde at en venns selskap var i sone F i Zhongyuan F. Han overdrev kontormiljøet og forretningsmiljøet her. Jeg bestemte meg for å flytte det en gang.» Charge Wang Jiayang sa at mange påfølgende prosedyrer var spesielt bygget av gatefinansielle konstruksjoner og bedriftsforbund for å bidra til å kommunisere, noe som er spesielt glatt.
Enterprise Empower Community Governance
Fremme diversifisert co -regjering
For å løse motsetningen mellom forretningsdriften og innbyggernes liv, ledet Enterprise Federation og bransjekomiteen aktivt inntreden i bedrifter og innbyggere til å delta i samfunnsstyring, og strebe etter å fremme den kontinuerlige forbedringen av det sosiale styringssystemet for CO -konstruksjon og co -regjeringsdeling.Samtidig, under koordinering av kommunikasjon med flere partier, avgjorde fortrinnsdelene seg i bedrifter, og trakk seg inn i avstanden mellom «sendende varme» og avstanden mellom innbyggerne.
Delta i hygieneklareringsaktiviteter
Det rapporteres at det frivillige teamet til Zhongyuan F, som er sammensatt av ansatte som er bosatt i bedriften og flertallet av innbyggerne, har rundt 140 personer. og snø feiende is og is.Frivillige av bedriftsansatte har sagt at alle er under «samme takskjegg».
Enterprise Federation signerte en avtale med Zi’an Ran Hotel
Etter forhandlinger med Enterprise Federation, bransjekomiteen og det selvetablerte hotellet, registrerer medlemmer av Federation of Enterprise Federation og Community Regions gjennom eierens WeChat Group, WeChat Group of the Enterprise Federation og WeChat Public Account Samtidig nyter hotellkonferanserommet også rabatten «70 % avslag».»Prisen på hotellets standardrom er 750 yuan, og bare 550 yuan er påkrevd etter rabatten. Foretak og innbyggere kan bestille et hus nesten hver dag.» Bruk av sine egne forretningsfordeler og gi tilbake til andre selskaper og andre selskaper og andre selskaper og andre selskaper og andre selskaper og andre selskaper som er bosatt, danner en god situasjon med gjensidig nytte og vinn -WIN -samarbeid i Zhongyuan F! «
I juli i fjor ble de regionale logoene til Zhongyuan F -området i en rekke virksomheter som satte opp en innsamling og installert opplyst opp, noe som økte anerkjennelses- og forretningsatmosfæren i samfunnet.»Tidligere kom kunder alltid til selskapet, og de kunne ikke engang finne inngangen til samfunnet. Nå er logoen til» Tiantong · New Area «åpenbar, og det vil alltid lyse opp om natten, og skape en god virksomhet Atmosfære. «Sa flere bedriftsledere.
De bosatte foretakene gir fortrinnsrett og praktiske tjenester, og flertallet av innbyggerne er i deres øyne og i deres hjerter.»I tillegg til å ta mer vare på disse butikkene, har vi vanligvis behov for å leie hus, og vi vil også aktivt legge ut informasjon om WeChat Group og vennens sirkel for å hjelpe dem med å redde mellomgebyret.» Tante Wang.
Lag et ett -stopp nettrødt samfunn
Fremme integrasjon og utvikling av industrikjeden
Små og mellomstore bedrifter kalles «kapillærene» i økonomien.
Å samle felles innsats fra bedrifter og fremme integrering og utvikling av industrikjeden.I neste trinn vil Enterprise Federation styrke sin egen konstruksjon ytterligere, absorbere mer fremragende gründere for å komme inn i møtet og legge til foreningens vitalitet og vitalitet.Samtidig med fokus på integrering av bedriftsressurser, markedsorientert og fremme industriell integrasjon og utvikling.
Det er underforstått at Enterprise Federation for tiden er i konsentrert omtale av driftsbedrifter som slo seg ned i, og streber etter å skape en en -stopp «å spise, drikke, spille og glede seg over» letebutikkopplevelse, og streber etter å gjøre Zhongyuan F -området til en område til en «Exploration Store -opplevelse, og streber etter å gjøre Zhongyuan F -området til en» letebutikkopplevelse Internett -kjendispunch -i samfunnet.
Lag en en -stop «spise, drikke, leke og land» utforske butikkopplevelse
«For tiden har det nådd en enighet med mer enn 20 kjøpmenn, som involverer hotell, kaffebarer, biljardsaler, neglebutikker, barer, manusdrap, private teatre, etc., offline produksjonsplakater og sjekk -linjekart for å gi turister Passende rabatter. «Zhang Dongdong introduserte forklarer.
Samtidig fremmes det gjennom nettverksplattformer som Douyin og videotall for å danne en industrikjede som kommuniserer mellom bedrifter.
Deretter vil Tianbei Street gjøre alt for å opprettholde den «gode situasjonen» med å tiltrekke investeringer, og gi full innsats for å gi «god service» for sikkerhetsvirksomheten og den stabile virksomheten, og gjøre alt for å skape et «godt rykte» av Forretningsmiljøet, dypt dyrket økonomisk konstruksjon, og får Tianbei Street til å bli utviklingen av utenlandske foretak. Økonomi i jurisdiksjonen.
Foto/Deng Ziqi korrespondent ru xin
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy