|.

Nr.1 Gjør en venns direktesendingsrom involvert i brudd på reklame, og ble bøtelagt mer enn 290 000 yuan

Ifølge nyhetene 7. mai, ifølge etterforskningen av Enterprise, nylig, gjorde Beijing en venn Digital Technology Co., Ltd. for frigjøring av medisinsk, medikament og medisinsk utstyr for å bryte annonseringsloven 292 900 yuan.Relevante regulerende myndigheter mener at tjenesteartiklene som er promotert i ovennevnte direktesending involverer tjenester som filming av inspeksjon og ultralyddannelsesmaskiner, metall tannbiter, tilpassede usynlige apparater, fluorskum, optisk fast komposittharpiks, tannhviteringsmiddel og andre medisinske apparater , tilhører medisinske tjenesteprosjekter.Når de aksepterte overrusten, sjekket partene de viktigste kvalifikasjonene, annonseringsinnholdet og sertifiseringsdokumenter som ga de ovennevnte medisinske tjenestepostene.

Kommentar:Situasjonen med Beijing som gjør en venn Digital Technology Co., Ltd. viser at det nye forbrukerfeltet ikke er tilstrekkelig med forståelse og implementering av forskrifter under direktesendingen og lasten.Utgivelse av relaterte annonser som medisinsk, medisiner og medisinsk utstyr har strenge forskrifter og standarder, som krever streng gjennomgang og fullstendige kvalifikasjoner.Det må sees at med utviklingen av internettøkonomien er flere og flere bedrifter innlemmet i nye markedsføringsmodeller som direktesendinger. med lover og forskrifter.For ansatte bør leksjoner tas opp, og det bør etableres et forsvarlig juridisk samsvarssystem for å forhindre at slike hendelser skjer igjen og opprettholder et sunt markedsmiljø og bedriftsbilde.

Nr.2 Hovedlinjeteknologien har mottatt hundrevis av millioner av Yuan i finansiering for forskning og utvikling og masseproduksjon innen autonom kjørekjerneteknologi

7. mai kunngjorde hovedlinjeteknologien at den har mottatt en strategisk finansiering på 200 millioner yuan.Midlene som er samlet inn i denne runden vil fremme selskapets forsknings- og utviklings- og masseproduksjonsprosesser innen områdene autonom kjøreteknologi og andre felt, og hjelpe selskapet med å lage intelligente transportløsninger for hele scenen.I følge selskapets undersøkelse ble hovedlinjeteknologien etablert i 2017. Den er forpliktet til forskning og utvikling av L4 -nivået autonom kjøreteknologi for å gi kundene intelligente transportløsninger og tjenester i hele scenen. En serie B -finansiering fullført i 2022.For tiden har hovedlinjeteknologien utviklet tre autonome lastebiler på L4 -nivåer, med fokus på de to viktigste scenariene for logistikk for port- og bagasjeromslinje, med en årlig inntekt på hundrevis av millioner yuan.

Kommentar:Hundrevis av millioner av dollar i hovedlinjeteknologien er et annet bevis for kontinuerlig oppvarming av Kinas autonome kjørespor.Investering fra industriell kapital og statlige midler viser at dets tekniske og markedspotensial er blitt anerkjent, og det gjenspeiler også statens strategiske intensjon om å fremme fremdriften i det autonome kjørefeltet.Som en viktig gren av den nye generasjonen av informasjonsteknologi, er autonom kjøreteknologi spesielt viktig for logistikkindustrien og bidrar til å redusere logistikkkostnader, forbedre effektiviteten og sikkerheten.Hovedlinjeteknologien fokuserer på de to viktigste logistikkscenariene for port- og bagasjeromslogistikk, som er i tråd med områder der autonom kjørings kommersialisering er raskere.Denne finansieringen kan akselerere hovedlinjeteknologien når det gjelder forskning og utvikling og masseproduksjon, og ta muligheten for sitt konkurransedyktige marked.

Nr.3 Logistikkaktiviteten er forbedret.

I følge nyhetene 7. mai kunngjorde China Logistics and Procurement Federation den kinesiske logistikkindustrien Prosperity Index i april.Indeksendringene viser at nivået på logistikkindustrien har fortsatt å øke, logistikkaktiviteten har økt, og grunnlaget for den gode utviklingen har blitt ytterligere konsolidert.I april var den kinesiske logistikkindustrien velstandsindeks 52,4%, opp 0,9 prosentpoeng fra forrige måned.I underindeksen har den totale virksomhetsmengdeindeksen, den nye ordreindeksen og utstyrsutnyttelsesindeksen blitt kontinuerlig rebounded, og logistikkaktiviteten har økt betydelig.

Kommentar:Fremveksten av Kinas logistikkindustri i april viser at Kinas logistikkindustri gradvis gjenoppretter og opprettholder en positiv utviklingstrend.Som en viktig støtte for økonomien gjenspeiler forbedringen av aktiviteten direkte veksten i etterspørselen etter markedet og glattheten i forsyningskjededriften.Kontinuerlig gjenoppretting av den totale virksomhetsmengdeindeksen, den nye ordreindeksen og utstyrsutnyttelsesindeksen indikerer at markedets etterspørsel etter logistikktjenester er sterk, bedriftsproduksjonsaktiviteter har forbedret, logistikktjenesteforetak har forbedret servicefunksjonene, og bransjen utvides som som en hel.For logistikkindustrien er dette et positivt signal. .Samtidig hjelper overvåking av disse indikatorene regjeringen og foretakene til å forstå bransjetrendene på en riktig måte og gjøre tilsvarende strategiske justeringer.

By hzshzy