17. april utstedte People’s Bank of China, Handelsdepartementet og statsadministrasjonen for valuta «varsel om ytterligere optimalisering av betalingstjenester for betalingstjenester i det kommersielle feltet» (heretter referert til som «varsel»), fokuserer på bedre tilfredshet for eldre og utenlandske nasjonaliteter. til som «sentralbanken»). Servicesystem, og forbedrer betalingstjenestene i forretningsfeltet i fellesskap.

«Varselet» foreslår at de lokale forretningsmyndighetene på forskjellige steder og sentralbankens filialer har bestemt store -skala forretningsdistrikter, fotgjengergater, kjøpesentre, varehus, kjede -supermarkeder og nærbutikker, restauranter, skatterefusjonsbutikker, toll -gratis Butikker og andre viktige selgere.Akselerere gjenoppbyggingen og distribusjonen av programvaren og maskinvaren til innenlandsk og utenlandsk bankkort akseptutstyr.Fremme transformasjonen av automatiske tilbaketrekningsmaskiner (minibanker) av bankinstitusjonene og støtte bruken av innenlandske og utenlandske bankkort for å ta ut kontanter.

«Varselet» foreslår at de lokale forretningsmyndighetene på forskjellige steder vil veilede detaljhandel, catering, overnatting og andre bransjer som sentralbankens filialer, spesielt nærbutikker, innstilling (landbruk) handelsmarkeder, grønnsaksmarkeder, frokostbutikker, kosmetiske frisører , apotek og andres levebrødfelt.Sentralbankens filial veileder finansinstitusjoner for bankinstitusjoner for å hjelpe relevante forretningsenheter med å forberede seg på kontanter, og åpne for små kontanter og myntveskeutvekslinger for eldre, utenlandsk personell og andre grupper.Fortsett å utføre spesialbehandlingsarbeid renovering av renovering av RMB.

«Varselet» foreslår å fremme bankfinansinstitusjoner, ikke -bank betalingsinstitusjoner og likvidasjonsinstitusjoner for å forbedre mobile betalingstjenester, optimalisere identitetsinformasjonsverifiseringsmekanismer og fremme vennligheten til registrering og mobilbetaling for eldre og utenlandske mennesker for å komme til Kina .Oppmuntre e -handelsplattformer til å vurdere forbrukernes behov for utenlandsk personell til å komme til Kina og forbedre den online shoppingbetalingsopplevelsen.

By hzshzy