Siden begynnelsen av dette året har landets hovedforbruksdata økt jevnlig.Nylig besøkte reporteren Beijing og fant at med økningen i offline forbruk, ble leasing etterspørselen i store forretningsdistrikter gradvis kommet seg.

På ettermiddagen med å jobbe med arbeidsdager, på et kjøpesenter i Core Business District of Dawang Road, Chaoyang District, Beijing, så reporteren at mange butikker satte opp et innkapsling.Den ansvarlige fortalte reporterne at det for øyeblikket er mer enn 600 kjøpesentre på leirene, og at mer enn ti butikker blir renovert eller oppgradert.

Qiu Yanhui, China Merchants Operation Director for et kjøpesenter i Chaoyang District, Beijing:I første kvartal nådde vi mer enn 99%, og salgsytelsen i første kvartal økte med mer enn 30%år -år -år.Mange merker må utvide området i år, og noen merkevarekontrakter er oppdatert etter utløpet av utløpet for å forbedre de samlede pingeffektene.

Reporteren fikk vite at blant de mange nye og oppgraderte butikkene, utendørs idrett, catering, har nye energikjøretøyer og andre formater utført mest øyefangering.I første kvartal er salget generelt høyere enn forventet.I et kjøpesenter i Beijing Xidan Business District sa personalet at de i år brukte plass som Atrium Square for å undersøke, legge til mange flash -kooperative butikker og planla å transformere og oppgradere cateringområdet. Prisen vil nå 17%.

Zhang Jisu, daglig leder for et kommersielt eiendomsrådgivningsselskap Nord -Kina:Etter begynnelsen av dette året begynte leasing av butikkbutikkene våre å bli veldig aktive, og leiekontrollen til merkevarekunder var sterkere.I fremtiden har kommersiell leie begynt å oppnå stabilitet og til og med gå tilbake til vekst.

(Kilde: CCTV Finance)

By hzshzy