Den 18. april ga ifølge medieoppslagene at Meituan -administrerende direktør Wang Xing en intern e -post for å kunngjøre en ny runde med arkitekturjustering: Meituan -plattformen, butikkens forretningsgruppe, Home Business Group og den grunnleggende forsknings- og utviklingsplattformen som ble integrert før , vil bli slått sammen til en «Core Local Commercial Business Local Business» sektoren, Wang Yizhong fungerte som Core Local Commercial CEO.

  Samtidig vil Meituan ikke lenger sette opp forretningsgruppen og Home Business Group.

  Wang Xing uttalte i e -posten at det forventes at «kjernen lokal virksomhet» vil følge oppdraget med å «hjelpe alle til å spise bedre, bedre liv», styrke konstruksjonen av styringssystemet, fortsette å oppgradere organisasjonens evne, konsolidere tekniske stiftelser , Grip tekniske muligheter, dypt dyrke næringer skaper mer verdi for kundene.

  Faktisk er dette allerede den fjerde tidsjusteringen av Meituan -året, og den siste runden er det offisielle navnet på de fire forretningsintegrasjonsresultatene, og tydeliggjør kjerneidentitetsrollen til Wang Yizhong.

By hzshzy