Siden utviklingen av partiets disiplinlæring og utdanning, har Shanghai handelsgruppe raskt lansert og organiserer de generelle kravene, målene, oppgavene og tiltakene nøye og nøyaktig og nøyaktig fatte de generelle kravene til partisisiplinær læring og utdanning med høy grad av politisk politisk Bevissthet, full politisk entusiasme og alvorlig politisk holdning.

Styrke teoretisk læring for å forbedre følelsen av regler

Om morgenen 28. april holdt partiets komité for Shanghai Trading Group et studiemøte for partiets disiplinutdanning og leseklasse og den teoretiske læringssentergruppen i partiets komité for å studere «kommunistiske partiets grunnlov» (heretter referert til som den «Party Constitution») om partiets disiplin.

Møtet påpekte at partiets grunnlov er den generelle charteret for partiet og den grunnleggende Dafa for partiet. fremme partiets sak og styrke partiets konstruksjon.Å studere og praktisere partiets grunnlov nøye, implementere de viktige kravene i partiets grunnlov om partiets disiplin, og gi en grunnleggende overholdelse av etableringen av partiets partily og ren regjering i dybden for å implementere den strategiske politikken for å strengt styre den som styrer den Parti, og ikke viserer å fremme konstruksjonen av gruppens partily og rene regjering.

Gjør en god jobb med å advare utdanning for å kjenne disiplinen og loven

På ettermiddagen den 25. april holdt Shanghai handelsgruppe en omfattende og streng partiets arbeidskonferanse og advarte utdanningsmøte i 2024 for å studere og implementere den viktige utstillingen til generalsekretæren for den øverste ledelsen på det strenge og strenge partiet, og samvittighetsfull Implementere generalsekretæren for generalsekretæren for den øverste ledelsen. .

 

Kadrene som deltok i møtet, så samlet den spesielle advarselen utdanningsfilmen «Out of Control Greed», og brukte «ting rundt» for å advare utdanning «mennesker rundt». linjer, og ærefrykt.Medlemmene av gruppepartiet og regjeringsgruppen signerte en forpliktelse til bygging av partiestil og ren regjeringskonstruksjon med gruppepartiets komité.

Følg den disiplinære bunnlinjen som smirer disiplinærinspeksjon Iron Army

For å kontinuerlig konsolidere resultatene av temautdanning og utdanningsretting, utdype kravene til å studere ett trinn og utdype laget i partiets disiplinutdanning og utdanning, og fremme disiplinærinspeksjonskadre for å kontinuerlig styrke politisk litteratur og forbedre sine plikter. av handelsgruppen, disiplininspeksjonskommisjonen for Commission for Investment, og disiplininspeksjonskommisjonen for Shanghai Counselling Group, holdt fellesskap i 2024 Disciplinary Inspection Cadre Training Course på Shanghai Science and Technology Management Cadre Academy.

Den tre -dagers spesielle opplæringen, med politisk læring som ledelsen, har satt opp et spesielt kurs for å studere og implementere den øverste lederen for generalsekretæren for å inspisere den åndelige ånden i Shanghais viktige taler, og kombinere innholdet i de tre plenumsøktene i 20. sentrale disiplininspeksjonskommisjon for å analysere situasjonen og situasjonen og situasjonen for konstruksjonen av partilen og ren regjering og situasjonen og situasjonen for byggingen av partiets stil og ren regjering. For essensen av ånden av disiplinærkadrer, ta tak i målene for retningen og finn praksisen; ;

Fremme gjensidig læring, gjensidig promotering og styrke ansvaret

På ettermiddagen 26. april ble partiets gren av Public Resources Trading -hovedkvarteret til Shanghai Trading Group Co., Ltd. og den sjette partiets gren av Shanghai Economic Information Center i fellesskap utført temaet Party Building av temaet «Party Construction Co -konstruksjon, kreditt empowerment og utvikling «.

By hzshzy