21. april 2024 ble den 83. Kina utdanningsutstillingen av de tre dagene som ble avsluttet på Chongqing International Expo Center.Under utstillingen lanserte Yuan Broadcastings karriere en karriereutdanningsløsning i AI -tiden, og brakte en serie vitenskaps- og teknologiinnovasjonsprodukter som «Career Wing Station», «Digital Wings Project», «Vex Robotic Course System», etc. ,Under den 3 -dagers utstillingen tiltrakk Yuan Broadcasting -karrieren titusenvis av profesjonelle målgrupper for å se utstillingen, og fikk enstemmig ros og anerkjent av lederne og gjestene som kom til utstillingen.

  I 2024 foreslo National Educational Work Conference at «vi må fortsette å åpne opp et nytt spor av utdanning, overholde anvendelsen av integrert i kongen og bruke Intelligent Empowerment Education Governance to Lead Education Reform and Innovation.» av informasjonsteknologi og kunstig intelligens felt ledelse av utvikling og strategien for å utdanne landet, og den tradisjonelle pedagogiske tenknings- og undervisningsmodellen endrer seg stille.Pedagogisk digital transformasjon har blitt utviklingstrenden for industrien og fremmer kontinuerlig industriendringer.

  Som leverandør av karriereutdanning integrert løsning for karriereutdanning, følger den langt -sowing vingekarrieren tempoet i den digitale transformasjonspolitikken for utdanning, og foreslår en karriereutdanning integrert løsning i AI -tiden for å fremme dyrking av nye talenter. En serie vitenskapelige og innovative produkter og utstyr som «Homing Homes Project» og «VEX Robotics Curriculum System», for eksempel veien for ny utdanningsreform, utforsker kontinuerlig produktutstyr som oppfyller de nasjonale utdanningsstrategiske målene.

  Karrierevinger

  Yuan Bi Wing sin karriere som lanserer karrieresingstasjon er et veiledningsutstyr for studentutvikling som integrerer karriere- og psykologiske funksjoner.Gjennom kunstig intelligensteknologi kombinerer utstyret resultatene fra de mange års karriereforskning i Yuan Broadcast Education Research Institute, og skaper en karrierebasert karrierevingestasjon AI Interactive System basert på en stor modell.

  Produktene inkluderer AI -karriereplanleggere, AI Heart Language Partners, Self -Exploration, Academic Exploration, Psychological Counselling Assention, Career Toolbox, Drift Flaske og andre funksjoner.I det eksklusive private rommet kan studentene slappe av med AI -karriereplanlegger og AI Heart -Språk -partner for en virkelig 1V1 -utveksling.Lave kostnader for å imøtekomme behovene til studenter med høy effektivitet, samtidig som de reduserer byrden for lærere.

  Karrierevinger er opptatt av å gi unge mennesker mer vitenskapelig og systematisk karriereplanleggingsveiledning og psykologisk helserådgivning, og hjelper dem bedre å takle fremtidige utfordringer og muligheter, og realisere selvdyr og livsdrømmer.

  Nigeria Project

  Den langt størrede vingekarrieren blir med Tencent Cloud Smart for å lansere en liten prøvetall. .Følgende funksjoner, bevegelser og uttrykk etterligner fullstendig mennesker.Du trenger bare å legge inn teksten eller lyden i fremtiden for raskt å generere videoene av antall hykleri.

  I dag, med den digitale transformasjonen av utdanning, har den langvarige intelligente digitale homo -sapiens, som et intelligent hjelpestofferverktøy, utvidet tids- og rombegrensninger i tradisjonell undervisning For eksempel Introduksjon i arenaen har forbedret kvaliteten og effektiviteten til lærernes undervisning, fremmet delingen og populariteten til utdanningsressurser og fremmet lik utdanning og pedagogisk innovasjon.

  Den langt størrede vingekarrieren lanserte også flere kloke kurs.Studentene vil lære prinsippene for kunstig intelligens grunnleggende, maskinlæring, datamaskinvisjon og andre prinsipper i læreplanprosjektet, og lage digitale homo sapiens -prosjekter gjennom plattformer for å forstå de skjærende feltene for kunstig intelligens.Gjennom prosjektlæring kan studentene ikke bare skape interessante AI -interaktive verk, men også oppleve egenskapene til kunstig intelligens, dyrke databehandling, informasjonskompetanse og innovasjonsevne, og oppleve utfordringene til tradisjonelle medier i praksis.

  VEX Robotic Course System

  Vex Robot World Championship er Guinness største robotkonkurranse i verden.Konkurransen tar sikte på å utvide interessen for vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk gjennom å fremme pedagogiske roboter, utvide grunnskole- og ungdomsskoleelever og studenter, og forbedre og fremme unge menneskers evne til å samarbeide om teamarbeid, ledertalenter og problemer .Som en verdensklasse -konkurranse blir titusenvis av deltakende lag registrert hvert år.

  Som en strategisk partner ved Shanghai Jiaotong University, og den eksklusive operatøren av 2023 National Vex Robotic Elite Competition, kombinert med topp -ikke -skolens ressurser og høyskala -konkurranser, kan vi fokusere på tjenester som vitenskap og teknologi -læreplan , Lærerutdanning, kortsiktige leirer og konkurranseveiledning.

  Den 83. kinesiske utstillingen for utdanningsutstyr i full gang har kommet til en slutt. De ble godt mottatt og anerkjent av ledere, gjester og kunder.

  Under utstillingen tiltrakk den langt størrede vingekarrieren mange interesserte partnere og brukere å forhandle, tre dager for å få hundrevis av samarbeidsintensjoner, innså dekningen av mange viktige administrative områder over hele landet, og for AI -karriereutdanningsløsningen for Den lange kringkastingsvingekarrieren implementeringen av implementeringen la et solid fundament.

  Vitenskap og teknologi Empower Education, innovasjon fører fremtiden.I fremtiden er Yuan Broadcasting -karriere videre forpliktet til utvikling og anvendelse av digitalisering og informasjonsprodukter i utdanning, omfattende å hjelpe til med å utvalg og opplæring av topp -top innovative talenter, og kontinuerlig styrke den høye kvaliteten på studentenes utvikling og byrå Skoler innen karriereopplæring.

  Utstillingen er avsluttet med hell, men fotsporene i den langdistanse vingekarrieren stopper aldri.Den langt størrede vingekarrieren vil fortsette å utforske og søke gjennombrudd innen karriereopplæring, og bidra til fremtiden for utdanningsindustrien.

By hzshzy