Bestilte gutten å knuse sin elskede hånd med en hammer og installere et kamera på soverommet hans; be jenta om å kaste lekene, tegneserier på bordet i søppelbøtten, og irettesettelse av det «bare iført en baby med urin» .. .
På ettermiddagen 6. mai, personalet på Education Bureau of Jiayuguan City, svarte Gansu på media at Zhao XX trakk seg fra en barneskole i byen i 2023. Utdanningsbyrået vil gripe inn i etterforskningen.
Videokilde: Plakatnyheter
En pensjonert grunnskolelærer hevder at han er en «seniorfamilieutdanningsekspert i 33 år», men i videoen publisert hånet han barna til andres barn til å hån mot evnen til å bli kvitt den og forkynne den «utdanning uten straff er ikke en komplett utdanning «» Du kan ikke komme på videregående, du er ferdig i livet ditt «og andre ekstreme pedagogiske konsepter.Mange netizens kjempet ikke etter å ha sett det og sa at «utdanning er inspirasjon, ikke kontroll», «Selv grunnleggende respekt vil ikke, hva slags utdanning» …
Men det som er enda mer bekymringsfullt nå er at noe av «mobbeopplæringen» som Zhao XX på noen sosiale plattformer, og mange foreldre er ganske anerkjent.
Hvis disse videoene er ekte i stedet for å planlegge, er det ikke vanskelig å se angsten og forvirringen til noen foreldre i familieutdanning fra nå av ——
Når barn har dårlige akademiske prestasjoner, føler noen foreldre alltid at de fleste av dem er mislykkede hobbyer som konserter og spillere; når barn er opprørsk i ungdomsårene, vil de ikke høre foreldrene. . Når resultatene er Royal Dao, er det vanskelig å se barnets vekstlov og emosjonelle behov.
Bildekilde: People’s Daily Online
I dag er viktigheten av familieopplæring stadig nevnt ved forskjellige anledninger. Målet dem. øynene og gjenkjenner nøyaktig.
Fra et visst perspektiv er «mobbeutdanning» også et ekte speil.
Ja, de som er blitt straffet og hensynsløst er iscenesatt i virkeligheten.Jeg er redd for at noen foreldre har angret på at de bare kjeftet og truet barna sine, og deretter støttet «mobbeutdanning» -videoen som ble børstet denne grove midjen.For mange år siden har en «Abstinence Internet Addiction Expert» som hadde behandlet ungdomsinternettavhengighet av elektriske støt, akupunktur, medisiner, etc. vært kontroversiell. lage en «mobbeutdanning» som ruller?
Bildekilde: Xinhua nyhetsbyrå Wang Qi/Zuo
Det er ikke nøyaktig de samme barna i verden, og familieutdanning må variere fra person til person og årsak.Den ideelle familieutdannelsen er å følge barnet så mye som mulig, å gå inn i barnets indre verden med likhet, kjærlighet og omsorg.
Å kaste lekene i barnets hånd for å kaste den i søpla kan ikke være en god familieutdanning;Etter at utdannelsen er riktig, kan barnets hjerte late som om de er de gode ordene og lærene til foreldrene, slik at de vil leve som en lysstråle.
Forfatter: Mr. Gong
Kilde: Arbeidere daglig
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy