Zhongan Online, Zhongan News Client News 26. april ble Chihuang høyhastighetsskinne offisielt åpnet.Samme dag innledet høyhastighetsbanen i den første «Leyou Long Triangle» turisttoget og den første turgruppen.Mer enn 600 sølvhårede turister ankom Huangshan West Station med høyhastighetsbane for å åpne en tre -dagers reise med «uformell Huizhou fritidsturisme».
I dag, klokken 14:00, var reisetoget «Leyou Long Triangle» G7136 utstyrt med nesten 500 sølvhårede turister fra Jiangsu og Anhui, og kjører fra Chizhou -stasjonen, løp langs den gule høye hastighets jernbanen, og ankommer Huangshanxi Station kl 14:31.
Klokka 9:41 samme dag, på Hangzhou East Station, tok en turgruppe bestående av mer enn 100 sølvhårede turister fra Zhejiang -regionen G9297 -toget for å sette av på Huangshan West Station klokka 12:00.
Åpningen av Chihuang High -Speed ​​Rail har innsett at den direkte serien med kjerneturisme -ressurser som Jiuhua Mountain, Huangshan og Taiping Lake i Sør -Anhui -regionen, og skapt en rask, praktisk og effektiv gylden turistrute.Samtidig fremmer videre kommunikasjonen mellom historiske og kulturelle byer som Huangshan, Yixian County og Nanjing, Hangzhou, Shanghai, Wuhan, Nanchang og andre lange trekanter og sentrale byer for å danne et stort turistmarked med differensialitet og komplementaritet for å akselerere den Bygging av internasjonal kultur i Sør -Anhui.
Det er underforstått at mer enn 600 sølv -hairede turister i løpet av tre -dagers og to -natten vil besøke mange naturlige og menneskelige landskap som Tunxi Old Street, Taiping Lake, Phoenix Yuan og Nanping Gucun for å oppleve den kulturelle og kulturelle Kulturell kulturkultur.Huangshan sesamkaker, stinkende steinbit, hår tofu og annen tradisjonell mat lar turister smake på «huizhou på tuppen av tungen».
Mr. Huang, en turist fra Fuyang, sa med følelser: «Det viste seg at vi dro til de sørlige anhui -naturskjønne steder som Jiuhua Mountain, Huangshan og Xidihong Village. Det er veldig nær det naturskjønne området og trafikken er veldig beleilig.
Gao Lei, nestleder for China Railway Shanghai Bureau Group Co., Ltd., introduserte at det første turtoget og suksessen med det første turtoget og den første turgruppen i Chihuang High -Steed Railway, tillot Yangtze River Delta -turister for å oppleve sikkerheten til Chihuang High -Speed ​​Rail. Rail Tourism Alliance og «Leyou Long Triangle» turisttog allianse, den vil være fullstendig tappet og integrert for å integrere «Two Mountains and One Lake» og omliggende turistressurser i Chihuang High -Speed ​​Rail. Spot+Hotel+Folk Culture+Local Production «og andre metoder, øker utviklingen av Multi -Theme og Multi -Motarget Customer Group High -Speed ​​Rail Boutique Tourism Line Products, en større skala og effektiv» drener inn i Anhui «, bedre service til Tjeneste, bedre service garantere lokale utviklingsstrategier som Yellow Mountain.
(Lu Xuan Reporter Shi Ruiwen)
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy