«Den motvillige Lijiang», «Inseparable Dali», «Forever Shangri -la» og «Nu -elven som ikke kan la være å gå», det er uendelige natur, uendelige historier, uendelige romantikk … … fire steder søker nye og Endre og akselererer transformasjonen og utviklingen av turisme i nordvestlige Yunnan.

23. april ble det andre sam -joint felles møte med transformasjon av høy kvalitet og oppgradering av turisme i nordvestlige Yunnan holdt i Lijiang City, Yunnan -provinsen.Partiets komiteer, regjerings- og kulturturismeavdelinger og kulturelle turistbedrifter i Sizhou samlet seg for å diskutere samarbeid, søke gode utviklingsstrategier og i fellesskap beskytte Yunnan Tourism Gold Signboards.

Lijiang Mufu i skumringen.Bilde av Lijiang Ancient City Museum

Lijiang Mufu i skumringen.Bilde av Lijiang Ancient City Museum

Old Friend «overtid» utvikler seg til «Fast Lane»

Det er dyp historisk kultur, vakker naturlig natur og rike ressurser i de fire delstatene i Nordvestlige Yunnan.I oktober 2023 akselererte Dali Lijiang Diqing i fellesskap det første felles møtet med å fremme transformasjonen av høy kvalitet og oppgradering av nordvestlige Yunnan -turisme i Shangri -La, Diqing Prefektur.Representantene for de tre stedene uttrykte i fellesskap begrepet å overholde «gjensidig læring og gjensidig læring, gjensidig fordel», og fremmer solid å fremme den integrerte planleggingsplanleggingen av nordvestlige Yunnan kulturell turistindustri, integrert ressursdeling, prosjektintegrasjonsemballasje, serviceintegrasjon, merkevare Integrasjonsopprettingsønske.

Dugu er ikke en skog, og en eneste silke er ikke linje.De tre stedene er i grupper, og byggingen av store Shangri -LA -økologiske turistområder og nordvestlige Yunnan -turisme -ringer har kommet inn i «Fast Lane».

Gao Xiang, sekretær for partikruppen og direktør for Diqing State Culture and Tourism Bureau, oppsummerte resultatene fra det første samarbeidsmøtet på møtet.Han sa at siden etableringen av samarbeidsfellesmekanismen, har de tre stedene oppnådd betydelige resultater i innovasjonen av turismeproduktformater, konstruksjon av rammeverk for turisme transport, markedsføring av turisme markedsføring av turisme, kulturell reiselivsarbeid og markedsutvekslingssamarbeid.

De tre stedene lager i fellesskap spesielle turistruter som «Sanshan Sanshi City Great Shangri -La Earth Line» og «Sanjiang Pacific Professional Line» for å effektivt koble klassiske turist naturskjønne steder og kulturelle egenskaper i regionen.Kundekildesamarbeidsmekanismen gjennomføres effektivt, og antallet turister med relaterte reisebyråer overstiger 200 000.Flere naturskjønne flekker har også lansert fortrinnsretten for lokale innbyggere i Sanzhou.

Det

Det «fuxing» toget på Jinsha River Special Bridge.Foto av Zhou Tao

Lixiang -jernbanen ble åpnet og drevet, og avsluttet historien til Diqing Prefecture’s makeløse tog.Siden operasjonen ble åpnet 26. november 2023, fortsatte trafikken til Lixiang -jernbanepassasjerene å vokse.Fra 9. april hadde Lixiang -jernbanen sendt totalt 843 000 passasjerer, med et daglig gjennomsnitt på 6 245 passasjerer.

Lijiang ligger i krysset mellom de tre provinsene Yunnan, Sichuan, Tibet og to flyplasser i en by og to byer.I 2023 mottok Lijiang City nesten 70 millioner turister, inkludert 220 000 utenlandske turister, og ble en av de mest lengsel etter turistmål for innenlandske turister, og «Shangri -la i drømmer» i Europa, Amerika og sørasiatiske og sørøstasiatiske land.

Peng Yunfeng, visedirektør for Dali Prefecture Culture and Tourism Bureau, sa at fra datasperspektivet, etter etableringen av samarbeidsfellesmekanismen, rammet reiselivsnæringen på de tre stedene en ny høyde i både antall mottakelser og turisme Inntekter.I følge statistikk, i 2023, mottok Dali Prefecture totalt 95.3034 millioner turister hjemme og i utlandet, en økning på 67,39%år -år -år;

Nye partnere «inn i sirkelen» Lag kontinuerlig et gyldent skilt

«I år ønsket vi gamle venner og nye partnere velkommen -Nujiang Prefecture. Oppstillingen av co -Co -assosiasjonen var kraftigere og sterkere. Det vil være kraftigere å fremme transformasjonen og oppgraderingen av nordvest Yunnan -turisme.» Sa Gao Xiang.

På møtet den dagen ga personen som er ansvarlig for Cultural and Tourism Bureau of Sizhou kommunale kulturelle og turisme meninger og forslag til samarbeidsmekanismen og samarbeidsinnholdet. , Utvikling og meninger og forslag fra bedriften.Personen som har ansvaret for Sizhou kultur- og reiselivsbyrå, og personen som er ansvarlig for Sizhou Tourism Association, signerte en samarbeidsavtale.

«Samarbeidet fra Sizhou City vil definitivt være et sterkt slag i historien om utviklingen av turisme i Nordvest -Yunnan.»Han foreslo at Sizhou City forbedrer og etablerer turisttransportforbindelser og linjeforbindelser i regionen for å danne en regional turisme -ringelinje for å planlegge emballasje- og reiselinjeprodukter i fellesskap.Samtidig, avblokkering av reguleringstjenestekanalene til markedsenheter, etablering av en markedsrettshåndhevelse -koblingsmekanisme og ytterligere etablere et godt reiselivsbilde.

Det

Nujiang Beauty Highway (Bingzhong Luo nr. 1 Bay -seksjon).Zhang Jinkang Photo

Xu Guangde, nestleder i Diqing Prefecture, sa at den generelle situasjonen i Sizhou City og utviklingen av statenes egen turisme, den generelle planleggingen og utviklingen av differensierte turismeprodukter, og fremmer terrenget til reiselivsdestinasjonen i regionen Samarbeidsmekanismen har videre fremmet planleggingsoppsettet fra «henholdsvis» til den generelle koordinasjonen.

Yang Ning, visedirektør for Lijiang Yulong Tourism Co., Ltd., foreslo at «Forever Shangri -la» og «Sanjiang Pacific» Golden Signboard vil fortsette å skape mest produktattrekk og den mest produktive attraktiviteten og den mest produktive attraktiviteten og Sanjiang Pacific -området i det store Shangri -LA -økologiske turistområdet.

For tiden er det dårlige trafikkforhold i regionen, og flaskehalsen av begrensninger er begrenset til utvikling.Deltakerne foreslo å bryte flaskehalsen for transport så snart som mulig, og bygge en «Lijiang+Dali+Diqing+Nujiang» så snart som mulig til landet, og stråler Sør -Asia og Sørøst -Asia.

Januar March Street Aerial.Zhao Yu Photo

Dali March Street luftfotografering.Zhao Yu Photo

By hzshzy