«May Day» ferieavslutning
Kulturelle og reiselivsaktiviteter i Hainan er fargerike og fargerike
Produktforsyningen er trendy og mangfoldig
Multi -Place turistattraksjoner og landsbyer
Wenbo -spillested innledet toppen av passasjerstrømmen
En bølge av festivalforbruksboom
I løpet av den «1. mai» -ferien sjekker turister inn Hainan Tropical Wild Ball Garden.Bilde av Haikou reiselitteraturbyrå
I følge statistikk var antallet reiselivsmottakelser i Hainan i løpet av May Day -ferien 3,3237 millioner, en økning på 3,7%år -på år; .Sammenlignet med samme kaliber i 2019 økte det totale antallet turister i provinsen med 61,0%, og reiselivskostnadene økte med 84,6%.Hainan -turistmarkedet har kjennetegnene til rik service- og reiselivsforbruk.
1. mai spilte turister i det tropiske skogsturistområdet i Sanya Long Bay.Korrespondent huang qingyou foto
Lag en «foretrukket liste» forskjellige steder
Fritidsspill er en trendy
I løpet av den «1. mai» -ferien skapte lokale spesialiteter i Hainan dypt utgravde lokale spesialiteter og skapte nøye en serie «foretrukne lister» av turismeferie.
Den «1. mai» -ferien sammenfaller med rakettoppskyting i Wenchang Aerospace -lanseringer i Kina.Under den brennende «Chasing Arrow Travel», akselererer Wenchang Aerospace Tourism -produktene «nye» og beriker turistopplevelsen.Aerospace -turismen vekket reiselivsmarkedet, og populariteten til Wenchangs turisme fortsatte å stige.På ettermiddagen 3. mai samlet nesten 100 000 turister seg i stranden i Qishuiwan for å se Rocket lansere.
3. mai så borgere fra hele landet raketten i Wenchang.Reporter Li Hao Photo
I følge data utgitt av flere online reiselivsplattformer, viste turistmarkedet i mai en klar trend med «synkende». øke betydelig.I Hainan, i tillegg til Wenchang, er det et stort antall turister mot øst, Ledong og Linggao City, kokosnøtt -graderende turiststeder og spesialbyer for å oppleve nye scener og nye produkter.
3. mai så borgere fra hele landet raketten i Wenchang.Reporter Li Hao Photo
I øst ble 114 700 turister mottatt i løpet av 1. mai -ferie, og den totale reiselivsinntekten var 69.165 millioner yuan.Oriental lanserte turisme -temalinjer som fritidsturisme, landskapsturisme, landlig turisme og forskningsturné.
Oriental Fish Scenic Area Scenic Area.Oriental Travel Literature Bureau Photo Conferry
På Linggao ble 96 800 turister mottatt i løpet av 1. mai -ferie, og den totale inntekten var 45,909 millioner yuan.Mange turister kommer til å oppleve den unike folkekulturen og økologiske skjønnheten i høye egenskaper, og føler en annen «langsom» kulturell reise.
Turister fanger havet.Fotokonferering i Lin Gaorong Media Center
I løpet av ferien fanget byene og fylkene i Hainan muligheten til «synkende» i reiselivsmarkedet, og kom med karakteristiske, fremhevet turismeattraksjoner -til Wenchang for å se raketter, drive i Wuzhishan, spise storfekjøtt til Ding’an, Drikker kaffe i Chengmai, etc. Den nye hotspot av innbyggernes høytider.
Høydepunkter i karakteristiske aktiviteter er mange høydepunkter
Spill for Hainan mer rabatt
På jakt etter landskapet i urbane gater, se fjellene i de vakre landsbyene, gå inn i museet for å berøre historien … denne «1. mai», planla Hainan å være vertskap for 153 reiselivsaktiviteter, som stimulerte innbyggerne til å reise entusiasme.
1. mai dukket Chaoshan Ying Song and Dance opp på gatene i Haikou.På de gamle gatene i bygningen, Haikou Bund, Yundong Library og andre steder, gjennomfører «Singing to the Sea · Fantasy Patrol Season» -arrangementet parade. Mole skulder.
Chaoshan British Song and Dance Parade.Bilde av Haikou reiselitteraturbyrå
I løpet av denne ferien ble en så livlig scene iscenesatt etter hverandre i provinsen.Totalt 32 kulturelle og kunstneriske aktiviteter ble holdt i provinsen.Blant dem, den fantastiske turen til «Fantasy Tour Season of the Sea» og 2024 engelske sang og dans Hainan Tour, som tiltrakk nesten 80 000 borgere og turister for å effektivt trekke forbruket popularitet i forretningsdistriktene som gamle gater og Wanlu Garden.
Når det gjelder kulturell turisme, mottok provinsens museer 170.400 turister, en økning på 106,45%år -år -år.Blant dem mottok Hainan Provincial Museum nesten 60 000 turister, en økning på 32%år -år.
«Singing to the Sea · Fantasy Parade Season» -arrangementsscenen.Bilde av Haikou reiselitteraturbyrå
Det er verdt å nevne at Hainan i løpet av den «1. mai» -perioden lanserte en serie kraftige fortrinnsmål, for eksempel «Tickets for Tickets» 2024 Hainan Tourism Consumer Course utstedelsesaktiviteter, og utnyttet 21 millioner yuan av forbrukerkuponger for å utnytte 21 naturskjønne steder I provinsen; For å tillate Hainan -folk det internasjonale gameplayet «starter reisen til øya … disse fortrinnsrettsaktivitetene har ytterligere fremmet veksten av forbrukermarkedet og forvandlet turismens trafikk til forbruksøkning.
Turistvei rundt øya
«Rask reise sakte reise» tur så snart som mulig
5. mai ga CTRIP -plattformen ut den nasjonale bilutleierapporten i løpet av «1. mai» -ferien.Den relevante personen som har ansvaret for CTRIP Research Institute sa at åpningen av Tourism Highway of Hainan har hjulpet økningen i populariteten til Hainans selvdrivende turné, som ikke bare fremmet utviklingen av den lokale bilutleieindustrien, men også dukket opp Mer nytt spill.
1. mai spilte turister i Nanshan Scenic Area of ​​Sanya.Korrespondent Chen Fangwu -bilde
I løpet av denne ferien åpnet 2024 den første Hainan Motorcycle Cultural Tourism Carnival, akkompagnert av lyden av vind, lyden av bølger og motorsykler.
Tourism Highway i Hainan.Fotokonferry av Hainan provinsiell reiselitteraturavdeling
Den totale lengden på Hainan Tourism Highway er 988 kilometer.
Fyret på Tourism Highway of Hainan er et populært slagpunkt.Fotokonferry av Hainan provinsiell reiselitteraturavdeling
I løpet av ferien fulgte mange borgere og turister på «veien» -ferien, gjennom selvkjørende sykling, motorsykkelreiser, reisende øy turistbuss, etc., turistveiene på øya, turistveier, landsbyer og slo nettrøde punktum.
Den relevante personen som har ansvaret for Hainan Provincial Travel and Cultural Department sa at for tiden har Hainan Tourism Highway og dens relaterte støttefasiliteter og lokale turismeprodukter akselererer nye trinn.
Omfattende: New Hainan Client, Nanhai.com, Nanuo Metropolis Daily
Reporter: Ding Wenwen
Kilde: Nanhai.com
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy