Forbruker Daily News (reporter Lu Yue Wang Ziqian) med gjenopplivingen av kinesisk kultur og lidenskapen til den yngre generasjonen av tradisjonell kultur, en turistboom med temaet «Dragon» stiger stille.I denne bommen har unge mennesker blitt hovedstyrken.

Multi -faktor velsignelse

Ungdommer blir gradvis hovedkraften for å «finne drager»

Dragon, en totem som er dypt plantet i den kinesiske nasjonens blod, har båret landets tro og forventninger siden eldgamle tider.Etter tusenvis av år med sirkulasjon har bildet av dragen blitt integrert i hver tomme i det kinesiske samfunnet, og blitt et unikt symbol på den emosjonelle og kulturen til kinesiske barn.I år, falt sammen med året med Jiachen Dragon, kombinert med gradvis retur av tradisjonell kultur av unge mennesker, er «Seeking Dragons» populær blant unge grupper.De er ivrige etter å forstå den historiske opprinnelsen og den dype konnotasjonen av dragekultur gjennom sin egen erfaring.

Reporteren så at det på reiselivsplattformen ikke er uvanlig å spille med temaet «Dragon Find».De fleste unge spillere vil gå til legender og relikvier fra drager i samsvar med den planlagte planen, for eksempel dragesøylen i Taihe Hall of the Forbidden City og Heilongtan of Lijiang.Disse attraksjonene er ikke bare viktige steder for deres forfølgelse av dragekultur, men har også rik historisk og kulturell arv.

I følge MA Honeycomb -data, fra 1. januar til i dag, har søkevolumet til «Dragon» -relaterte destinasjoner og naturskjønne steder på stasjonen oversteg 600 000, og mer enn 10.000 reisende har delt sine «drager» hjemme og i utlandet.Blant dem ble Post -90s og Post -00s hovedstyrken i «Dragon Finding Tour», og sto for 59,2%.

«Med foryngelsen av kinesisk kultur, har unge menneskers interesse og nysgjerrighet i tradisjonell kultur gradvis økt. De håper å forstå og oppleve kinesisk kultur gjennom» Dragon Finding «-reise; vær oppmerksom på kulturell erfaring og personlighetsuttrykk, og temaet for den «Dragon Finding» -turen oppfyller deres behov; til slutt gjør populariteten til sosiale medier unge mennesker å skaffe seg «Dragon Finding» -informasjonen mer praktisk, som er tiltrukket av å delta. » Strategi, påpekte i et intervju med denne reporteren at flere faktorer i fellesskap fremmet unge grupper til gradvis å bli hovedstyrken i «Dragon» -turen.

Unge mennesker besøkte innenlandske og utenlandske drager

Åpne den globale «Dragon Search» -bommen

Ettersom unges entusiasme for «Dragon Find» turisme har fortsatt å stige, har fotavtrykkene deres også spredd seg til mange attraksjoner relatert til dragekultur hjemme og i utlandet.I Kina, fra nord til sør, fra øst til vest, enten det er den historiske gamle hovedstaden eller de vakre fjellene og elvene, kan du finne skyggen av dragen.Unge mennesker som skytter mellom attraksjoner i forskjellige regioner og føler den unike sjarmen til dragonkulturen.

Det rapporteres at de berømte fjellene og elver som heter «Dragon» er de første valgene av Dragon Finding Dragons.Det gigantiske «Dragon Field», som også er blant de ti beste Anshun Dragon Palace, er verdens største plante -making -landskap i verden.

Sammenlignet med det naturlige landskapet med «Dragon» i navnet, er «dragene» med forskjellige gester i forskjellige gamle bygninger mer fikse og intuitive.Det høyeste «Dragon Content» Beijing Forbidden City har gjort sin topplasser i det «Dragon Theme» humanistisk naturskjønne sted, mens Shanxi er det første valget av Dragon i gamle bygninger i tillegg til Beijing.

I tillegg er museet også det beste stedet for unge å forstå Kinas «dragekultur».Relevante rapporter påpekte at «C -formet Jade Dragon» på toppen av «Dragon Theme» -museets samling av «The Favorite» Dragon Theme «-museet er ikke bare den mest kjente Dragon -formede nasjonale skatten, men også en må se kulturell relikvie for hvert turistbesøk i National Museum.

Det er verdt å nevne at unge mennesker også har utvidet omfanget av «å finne drager» til verden.De krysset de nasjonale grensene og dro til stedene der dragekulturen var uløselig knyttet sammen.For eksempel, i Komodo i Indonesia, kan unge mennesker observere den «levende dragen» tett og føle magien og sjarmen til dragekulturen.Denne globale «dragefunn» -bommen lar ikke bare unge mennesker forstå mangfoldet og inkluderingen av dragekulturen dypere, men fremmer også kommunikasjon og gjensidig læring mellom forskjellige kulturer.

Kulturell empowerment

Slipp den nye vitaliteten i reiselivsforbruket

For tiden har reiselivsnæringen begynt å utforske og innovere for bedre å imøtekomme behovene til unge mennesker «drager».På den ene siden har relaterte foretak lansert flere reiselivsprodukter relatert til dragekultur.Disse produktene dekker ikke bare den tradisjonelle turistturen, men legger også til roman interaktivt spill, for eksempel å se den gigantiske dragen Kite Kite på Weifang Kite Festival, og oppleve «Speed ​​and Passion» i Dragon Boat of Foshan. kultur.På den annen side graver og viser turistdestinasjoner seg aktivt og viser drage -kulturelle elementer.

Wang Xiaoxue, nestlederdekan ved MA Honeycomb Tourism Research Institute, mener at «Kinas lange historie, den tradisjonelle kulturen for ikke -aritage og folkeskikker kan gi uendelige kilder til kreativitet for innovasjon av gameplay. Nye gnister i kultur og turisme har blitt en Nytt vekstpunkt for utvikling av destinasjoner og naturskjønne steder.

Det er ikke vanskelig å se at kulturelle elementer spiller en stadig viktigere rolle i de unge folks beslutninger om turismeforbruk.Wang Peng, forsker ved Beijing Academy of Social Sciences, fortalte reporterne at «bedrifts- og reiselivsdestinasjoner tiltrekker unge menneskers oppmerksomhet gjennom nyskapende gameplay og viser kulturelle elementer, og inspirerer deres vilje til å reise. Samtidig, turismeprodukter og Tjenester som integrerer Dragon Cultural Elements er ofte mer enda mer enda mer med egenskaper og mer konnotasjon, det kan øke tilfredsstillelsen av turister og styrke viljen til å omdirigere.

By hzshzy