Originaltittel: Xiangshan Tourism Summit fokuserer på bærekraftig utvikling
China Tourism Daily (Reporter Wei Biao) 23. april 2024 World Tourism City Federation, som ble sponset av World Tourism City Federation (heretter kalt «Federation») og New Zealand Wellington City -regjeringen (heretter referert til heretter til som «» Summit «) ble holdt i Wellington.Nesten 400 myndighetspersoner, representanter for internasjonale reiselivsorganisasjoner, bransjerepresentanter og eksperter og lærde i 42 land og regioner deltok på møtet.
Temaet for toppmøtet er «bærekraftig utvikling av byturisme: innovasjon og utdyping».Dette er første gang forbundet har holdt Xiangshan Tourism Summit i Oceania siden etableringen av Forbundet.
I hovedtalen holdt gjestene hovedtaler rundt økologisk beskyttelse, infrastrukturkonstruksjon, kultur og turisme.På Oceania Tourism Forum diskuterte representanter for turistfunksjonærer fra New Zealand og Fiji og representanter for Pacific Tourism -organisasjonen om bærekraftig utvikling av den regionale reiselivsnæringen.I SOFA Forum -sesjonen delte reiselivstjenestemenn og representanter for mange land og bedriftsrepresentanter innovativ praksis og vellykkede tilfeller av «arvearv og byfornyelse», «diversifisert integrasjon og innovasjonsutvikling».
I mellomtiden ble de 33 nye medlemmene av Forbundet holdt;
° Christchurch International Airport signerte et memorandum om sivil luftfartsutveksling og samarbeid.Tjue reiselivsselskaper i Kina har forhandlet med 35 lokale kulturturistselskaper i New Zealand.
Kilde: Kina turistnyheter
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy