Original tittel: Kulturell Kina Travel |
Når den historiske vinden blåser Pamir, skinner de «to» blendende perlene skinner på platået.Med sjarmen av kunst, lyset av ikke -aritage og den umotiverte utholdenheten og jakten på lykke, skildrer de det nydelige bildet av det kinesiske nasjonale kulturmangfoldet, og viser enestående skjønnhet og sjarm.
(Bildet viser gleden ved å danse i gleden av alle etniske grupper i Aktao County, Kizhou)
19. mai sparket lanseringsseremonien til «China Tourism Day» Xinjiang hovedstedet i gang ved Baisha Lake Scenic Spot i Aktao County, Kizilu Sukir Kiz.
(Bildet viser scenen til hendelsesstedet Kumzi kokt ytelse ma qianni)
På arrangementsstedet opptrådte de fantastiske Kumzi -spydene, og detonerte atmosfæren i scenen.Den melodiøse og hyggelige piano -lyden, pirke sjelen;
(Bildet viser gjestebildet med onkelen til Party Emblem Ma Qianni)
«People’s Model» -frivillighet Burma Khan Maolle Duo og «Onkel Party Hui» Abu du Gapar Mammoth er alle Kirgizi fra Kizilu Sukirkiz autonome prefektur, Xinjiang.
(Bildet viser velkomstseremonien til Korgizi Ethnic Group, Ma Qianni)
Forfedrene til Kergzi -folket tok rot på den fruktbare jorden oppstrøms for Yinse River for mer enn tusen år siden.Den langvarige akkumuleringen av historien og livet i det pastorale livet formet ikke bare populariteten til Kurgiz -folket, men fødte også deres fargerike kulturelle konnotasjon.Fra vandring av nomadisk liv til stabiliteten og freden med å sette liv, har den lykkelige reisen opplever av Kergzi -folket, som den episke «Manas», lyst etter omskiftninger.
(Bildet viser hendelsesstedet til Marsas Epic Show Ma Qianni)
«Manas» er et stort, fargerikt folkeheltepiske mesterverk.Med en vakker og vakker rytmisk sangform, supplert den med fascinerende plott og vakre språkuttrykk, og beskrev det strålende livet og utmerkede ytelsen til flere generasjoner av helter fra «Manas» -familien.
(Bildet viser korgizbroderte verk ma qianni)
Historien flyter kontinuerlig mellom etniske grupper, og kunsten har dypt utfelt i broderi.Hver nål og hver linje er malt på filthetten, og ikke -aritage -kulturen er arvet i disse historiene.
Den delikate strukturen til Corgzi -broderiet forsiktig, i dette øyeblikket er øynene som å gå i de fargerike fargene, krysse tåken gjennom tid og forfølge minnet om tusenårsskiftet.Disse broderiene er ikke bare krystalliseringen av ferdigheter, men også de dyrebare merkene som ikke er -Heritage -kulturen i den lange historien.
(Bildet viser Kumzi som synger en artist Ma Qianni)
Stemmen til Kumzi hørtes igjen, og den ikke -aritage musikken inneholdt i mellomtiden var som en tidstunnel, noe som førte oss gjennom tid og rom, og gikk inn i den drømmende vestlige gamle byen, vekk fra verdens forstyrrelse og mas og mas.Vennligst lytt stille, syngende ekko mellom fjellene, som om vi fører oss til stedet nærmest drømmen.
(Bildet viser Korgizi Singing and Dancing Interaction, Ma Qianni)
Her vil du bli overrasket over å finne at en gruppe hardt arbeidende, modige, enkle og entusiastiske Korikzi -brødre og søstre rundt deg vil være rundt deg.
«Hei, venn!» Denne hilsenen var varm og oppriktig, som Kumzis musikk, melodiøs og hyggelig, dypt kjærlig og hyggelig.
(Bildet viser Pamir Plateau Sceny Ma Qianni)
Under det nydelige morgenlyset er de ruvende snøfjellene bakgrunnen, og Pamir -platået viser enestående skjønnhet.I dette øyeblikket ankom lyden av melodiøs og mild ørnfløyte i vinden, og omskiftningene til den gamle mannen sang «hvorfor blomsten er så rød.»
(Bildet viser Tagiks sangartist Ma Qian)
På Pamir -platået er det en så gammel og legendarisk nasjon.
(Bildet viser datakartet over Tajik Eagle Dance)
Rett og slett, uskyld, vennlig og entusiastisk.De er lojale klokker på toppen av Snow Mountain, overført fra generasjon til generasjon og beskytter ikke -grovt grensene i moderlandet.Deres eksistens har bygget en uforgjengelig forsvarslinje på moderlandet, og bidratt til freden og velstanden i landet.
(Bildet viser plikten til de tre generasjonene av Razani Bitcas plikt til å patruljere informasjonen)
De er «Eagle of High Mountains» -thekik.
«Modell of the Times» Razani Bika sa en gang: «Vi er grensevaktene som ikke bruker militære uniformer!»
I den lange historien på tusenvis av år var Tagik -stammen som en flamme som brant på Pamir -platået, avl og blomstrer nydelig nasjonal kultur.De unike seks kulturskattene, inkludert Tajik Eagle Dance, Tajik -bryllupstollene, Tajik Water Diversion Festival og Seeding Festival, Tajik -folkesangen, Tajik Polo og Tajiko -utstyret har blitt inkludert i den nasjonale immaterielle kulturarvlisten essensen
(Bildet viser Tagik Folk Wedding Ma Qianni)
Enten du føler den naturlige skjønnheten i Jincao Beach Wetland, de historiske relikviene ved å utforske Tashkurgan Stone City, eller den unike stilen med å glede seg over Tajik -folkelandsbyen.Den unike sjarmen tiltrekker turister fra hele verden å besøke.
(Bildet viser Pamir Scenic Area Tagiks sang og dansetolkning av Ma Qianni)
I denne vakre forsommeren, sammen med den kinesiske turistdagen, møtte han den dype nasjonale arven på Pamir -platået.
(China Daily Xinjiang Reporter Station Reporter Mao Weihua | Ma Qianni)
Kilde: China Daily.com
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy