(1) Utdanning:«Bok» -leksjon;

(2) Professor:

(3) Leksjon:

(4) Dyrking:1. Planting og dyrking.2. Dyrking og støtte.

(5) Kampanje:Utvalgsforbedring: Fremmer unge mennesker til viktige stillinger.

(6) Veiledning:① Undervisning;② Henviser til personalet til treneren: Art Director | Team Guidance.

(7) Utdanning:① Utdanning og opplæring: Utdann barn.② refererer til dyrking av generell kultur og moral: det er utdanning.

(8) Kommando:Kinesiske offentlige sikkerhetsorganer og domstoler blir kritisert av noen ulovlige kriminelle.De som trenger å bli opplært, de som er litt kriminelle og fritatt for straffesanksjoner, de som skal bære sivilt ansvar i sivile saker, og deltakere eller andre mennesker som har skjulte sivile søksmål skal bli opplært av retten; Sikkerhetsorganer er trent.

(9) Undervisning:

(10) Dyrking:① Fremme vekst, utvikling og reproduksjon av organismer med passende forhold: dyrke blomst og trær |② Trening;

(11) Opprett:① Dyrkingssuksess: Tidene har skapt talenter.② Achievement;

(12) Undervisning:Utdanningsveiledning: Undervisning i kontorundervisning Fang.

(13) Undervisning:lære bort.Pleide å bli utdannet fra overordnede til de underordnede og de eldste: fra farens lære.

(14) Flytende:Menneskelig ideologisk atferd påvirkes godt av langvarig kontakt med visse ting: Under påvirkning av lærere har elevene jobbet hardt.

(15) Treningsveiledning:1. Utdanning og opplysning.2. Lær offisielt navn.Hjelpevakten for konfucianismen til Ming- og Qing -dynastiene, staten og fylkets konfucianisme.

(16) Dyrking:1. Dyrke unge skapninger og få dem til å utvikle seg.2. Instruksjoner for å utvikle en viss følelse.3. Dyrker utdanning.

(17) Barnehage:

(18) Utdanning:

(19) Omvendelse:

By hzshzy