Wanlian Securities ga nylig ut «Golden Week Data Tracking Report i reiselivsnæringen i 2024:» 1. mai «-turisme fortsetter å være varm, og legger merke til bransjens synkende og diversifiserte trender. Reise, og den kulturelle reisebransjen har et sterkt fart.

Wanlian Securities ga nylig ut datasporingsrapporten «1. mai» Golden Week i reiselivsnæringen i 2024: «1. mai» -turisme fortsetter å være varm, og legger merke til bransjens synkende og diversifiserte trender.


Følgende er en forskningsrapport abstrakt:


I 2024, den «1. mai» Golden Week som ble avsluttet, har turister en høy entusiasme for reiser, og den kulturelle reisebransjen har et sterkt fart.I løpet av den «1. mai» -ferien i 2024 var innenlandsk turisme turisme 295 millioner, et år -årlig økning på 7,6%, en økning på 28,2%fra samme periode i 2019; periode 2019.Reiselivsnæringen: Innbyggerne har en høy entusiasme for turisme, og reiselivsmarkedet fortsetter å varme opp.Drevet av politisk støtte og utvinning av kulturelle turismebehov, vil bransjeutsiktene fortsette å forbedre seg.Den skattefrie industrien: Hainans reiselivsmarked har fortsatt å varme opp, og store detaljister for pliktfrie gir forbrukere en hyggelig og mangfoldig shoppingopplevelse gjennom forskjellige aktiviteter med forskjellige former og forskjellige stiler.Scenic Area Industry: Antall turister i 339 5A -nivå turistattraksjoner i landet har oppnådd ytterligere år -på -års vekst, noe som gjenspeiler den ledende rollen som «gyldne skilting». For å imøtekomme diversifiserings- og personaliseringsbehovene til turister.


Forslag: 1) Turistmål som drar nytte av etterspørsel og politiske velsignelser, og gjør prestasjoner innen merkevare, innovasjon og raffinert drift; Dra nytte av gjenvinning av inn- og utgang for å bringe pliktfri gjenoppretting i havnen, og ytelsen til ytelsen gradvis.


Investeringspoeng:


Turisme: «County Tour» leder den nye mote for høytidsreiser.Antall innenlandske turistturister i Kina økte med 7,6%år -år, og de totale kostnadene for innenlandske turister brukte totalt 12,7%år -år.Trenden med å synke i turisme er mer åpenbar. Infrastruktur og forbedring av reiselivskapasiteten, de unike skikker og kulturelle skikker i fylkesbyen gir turister flere valg og bedre turismeopplevelser, og antallet turister har innledet en høy vekst.


Duty -Free: Hainan Duty -Free Market fortsetter å varme opp.Rike reiselivsaktiviteter og diversifiserte reiselivsprodukter har brakt mye passasjerstrøm til Hainan, og reiselivsmarkedet er varmt for å fremme høyt skattefritt forbruk.Store pliktfrie forhandlere legger mer vekt på aktiviteter med forskjellige former og forskjellige stiler for å gi forbrukerne en hyggelig og diversifisert shoppingopplevelse.


Naturlige områder: Diversifiserte turismeprodukter gir opplevelse av høy kvalitet.Antall turister i det naturskjønne området har økt ytterligere, og spesielle reiselivsprodukter og kulturelle aktiviteter er spennende.


Risikofaktorer: Naturkatastrofer og risiko for sikkerhetsulykker, politikkrisiko og makroøkonomi er mindre enn forventet risiko.(Wanlian Securities Chen Wen, Ye Bailiang)


By hzshzy