«May Day» -høyturisme -markedet har nettopp vært livlig, og mange naturskjønne steder over hele landet har fortsatt å innlede toppen av passasjerstrømmen.På noen sosiale plattformer har «100 millioner mennesker kommet til hver by» og «turister fanger flere turistbyer» og andre temaer.Sammenlignet med samme periode i fjor, økte både Sichuan -resepsjonen og reiselivsforbruket.Det er spesielt verdt å nevne at den totale inntekten på 5A -nivå naturskjønne steder oversteg 100 millioner yuan for første gang.
Årets «1. mai», Sichuan har både tradisjonelle og populære destinasjoner som Chengdu, Leshan, Jiuzhaigou og nye «Net Reds» som Litang og Hanyuan; Scener som Deyang, Neijiang Music Camping Telt og Grassland Music Party «Blooming»; For å være til fordel for folket … ser vi at Sichuan -kulturturisme alltid har søkt fremgang og innovasjon.I sammenheng med å konkurrere om å «ta tak» og «drenering» i alle deler av landet for å fremme forbruk, under den nye logikken i ny kulturell turisme i Zibo, Tianshui, Kaifeng og andre steder, som Sichuan, en turistprovins «» Hvordan kan det være flere «eksplosive modeller»?
Sichuan kulturell turisme er ikke varm.De siste årene, i turistmarkedsføringskrigen ledet av sosiale medier, i motsetning til rike reiselivsressurser, i tillegg til de tradisjonelle populære destinasjonene, har Sichuan imidlertid «å bryte» andre steder.Når det gjelder nesten mettede attraksjoner på de nåværende populære naturskjønne stedene, må vi utvide det trinnvise rommet til Sichuan kulturell turisme, men også se på Shens turistmarked.
Turisme er en tradisjonell og trendy industri.I det store turistmarkedet i Kina er populære attraksjoner fremdeles populære, men de diversifiserte, personaliserte og sosiale turismebehovene representert av unge mennesker, jakten på avslapning og kostnadseffektivitet, ikke -feliteten til sosiale medier ERA, transport, transport, transport og transport.Dette er logikken i dagens reiselivsmarked.
Trenden med å synke inn i den «1. mai» -turismen i år er enda tydeligere.I følge noen plattformdata, når det gjelder reisebestillinger, er veksthastigheten på året -år og fjerde byer i tredje og fjerde og fjerde, og tredje og fjerde byer er mindre enn fylkesmarkedet, og viser at turister er i økende grad interessert i ikke -tradisjonelle reisemål.Sammenlignet med de «overfylte menneskene» i første byer og andre byer og populære naturskjønne steder, gir det synkende markedet et annet valg for turistenes høytider å slappe av.For byer, fylker, fylker og townships uten store attraksjoner og høyt omdømme, er det flere muligheter; samtidig kan tusenvis av tropper over hele landet gå inn i spillet for å bryte gjennom testnivået.
Den nåværende publisiteten og promotering av lokal kulturell turisme, vakre publisitetsvideoer, nøye planlagte aktiviteter, intime og fortrinnsrike politikker og oppriktige og entusiastiske tjenester er nødvendige forhold, men ikke tilstrekkelige forhold.Hva er passordet «Out of the Circle»?Kommunikasjonsteorien mener at mental konvertering og sosiale kommunikasjonsbehov er to tilfredshet gitt av informasjonsformidling.Å dømme fra Zibo, Harbin og Tianshui, som har blitt populære de siste årene, er de alle byhistorier som har forårsaket empati på sosiale plattformer med unike symbolske elementer. «Byer stirrer på byens stirring».For ikke lenge siden var den gamle Lu -landsbyen Hanyuan County, Ya’an, også «rød» på grunn av korte videoer som «Sichuan People’s Own Grand Canyon».
Sichuan Sinking Tourism Resources er høy kvalitet og rik. Konkurranser.I konstruksjonen av den myke kraften i sosiale medier er det imidlertid nødvendig å holde tritt med tidene og jobbe mer.Kung Fu må være dypere, og det er enda viktigere.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy