Bay Area Fashion «New Face» blomstrer i Nanshan.Fra 13. til 21. april ble Shenzhen Fashion Week 2024 Autumn and Winter Series Nanshan Convention og den sjette «Fashion Nanshan · Bay Area Design» -serien iscenesatt fantastisk.

Nytt Highland of Fashion: Høykvalitets internasjonale moteressurser lander på Nanshan

I dag prøver Shenzhens motebransje å fremme digital, nettverks- og intelligent utvikling, og bygger aktivt en moderne industriell klynge med kulturelle, teknologiske og merkevarekonnotasjoner.Nanshan -distriktet har også kontinuerlig utvidet motebransjens kjede, kraftig forbedret Nanshans moteaktivitet, og er opptatt av å bygge Nanshan inn i en «mote stue» i Shenzhen, og bli det første vinduet for internasjonale merkevarer som kommer inn i det kinesiske markedet og forstår den kinesiske mote industri.

A/W 2024 Shenzhen Fashion Week,«Fashion Nanshan · Bay Area Design»Serien med aktiviteter er sterke «nye», forNanshan innledet en bølge av motebransjen.

På ettermiddagen 13. april fokuserte Nanshan District på motebransjens utvikling og fremtid i den digitale tidsalderen, og holdt «Cultural Bay Area for å omforme motemakten forumet».Inviterer mange store kaffe som eksperter innen motebransjen, toppleder og mediepresentanter og mange andre store kaffe rundt «The Road to Fashion Globalization of Shenzhen Local Brands», «Nye muligheter for kontinuerlig innovasjon og teknologiinnovasjon og transformasjon», «Hvordan lage et internasjonalt kinesisk merke» og «Bay Area» og «Bay Area in -Dypth utveksling av temaer som motebransjen for å omforme nye muligheter» og andre temaer for å fremme den dype integrasjonen av internasjonale toppmoteressurser med Shenzhen Fashion .

Internasjonalt førsteklasses moteressurser med høy kvalitet er første gang i Nanshan.Det internasjonale skjæringsdesignermerket bringer det siste arbeidet kollektivt, og gir moteentusiaster i Shenzhen og rundt om i verden med en plattform full av kreativitet, inspirasjon og systematisk kommunikasjon, og fremmer multimensjonal samarbeid og kollisjon av Shenzhen og rundt om i verden, injiserer den Utvikling av Nanshan -motebransjen flere muligheter.

Fashion Experience Space, Fashion Summit Forum, Fashion Exhibition, Trend Party … har alltid brakt for mange overraskelser for publikum.

Mote nytt mønster: promotere motebransjen «grønnere og mer miljøvennlig»

Den 14. april forenet Shenzhen Fashion Week med en «Life Care» -funksjoner For å fremme sosial utvikling, organiserte FNs NGO -hovedgruppemedlem -Action Asia, i fellesskap pelsseremoni.Gjester fra alle samfunnslag i feltene til bærekraftige designermerker, motemedier, internasjonale moteinstitusjoner som ligger i Nanshan District, og ikke -profit institusjoner som fremmer sirkulær mote, og utforsker hvordan teknologiteknologi kan hjelpe motebransjen fra industri, media, Akademiske og pedagogiske multimensjonale diskusjoner fra industrien, media, akademiske kretser og utdanning.

Samme dag, og den «bærekraftige utviklingen av Asia -Pacific Youth Sustainable Development Federation, ble den nye generasjonen av nye generasjonsentreprenørenes bærekraftige lederutvekslinger holdt.Flere bransjer og unge lederrepresentanter samlet seg til «skjønnheten i moteteknologi · Young Youth Sustainable Leadership Forum» Konklusjoner bærekraftig visjon, diskuterer og deler opplevelsen av «hvordan man kan stimulere teknologinnovasjonen og fremme innovasjonen i motebransjen» på temaet Rundt bord.

Under arrangementet er det også den andre «Green You You» mote bærekraftig utstilling og «Youth Mao Weiki Designer Competition 2024» som er kortlistet til moteshowet til «Fashion Nanshan, Bay Area Design» -serien. Fortsetter å fortsette bransjens ledende bærekraftige motedesign og løsninger vises, og gir innovative ideer for bærekraftig utvikling av motebransjen, og knytter også Hong Kong Mao Zhi Innovation and Design Association (Kids) for å vise «Youth Mao Weaving Designer 2024 «9 Utmerket utmerket utmerket fremragende moteverk av unge designere i Bay Area.Denne utstillingen gir ikke bare en utmerket kommunikasjons- og visningsplattform for unge designere i Guangdong -Hong Kong -Macao Greater Bay Area, som fremmer utveksling og talentopplæring av Shenzhen -Hong Kong -designere, men også injiserer ny vitalitet og kreativitet i Nanshans motebransje .

De siste årene har merkevareselskaper med endepunktene og bærebjelken i den globale motebransjekjeden gitt ut «Carbon Neutralization» og «Zero Carbon Target», etc., reagerer aktivt på forskjellige typer offentlige velferdsorganisasjonsinitiativer, Release Sustainable Fashion Products Series, og fremme hele bransjen til «grønnere grønnere grønt mer miljøvennlig.»Begrepet «bærekraftig utvikling» ble genet og egenskapene ved å forankre seg selv allerede i begynnelsen av Shenzhen Fashion Week.Bærekraftige moteaktiviteter har også blitt en viktig del av «Fashion Nanshan, Bay Area Design» -serien med aktiviteter.

«A/W 2023 Shenzhen Fashion Week & Ninth International Sustainable Fash jeg Kommunikasjon hvordan den fremtidige motebransjen er grønnere og lavere karbonutvikling.På S/S2024 Shenzhen Fashion Week, «China-Dutch Circular Fashion Dialogue» -aktiviteten gjennom forskjellige former som Event Exchange, Forum Dialogue, bedriftsbesøk, læreplanforelesninger, etc., inviterer representanter for motebransjen i Kina og nederlandsk til Bærekraftig for bærekraftige tradisjonelle teknikker i felt- og moderne design, sporbarhets- og produksjonsmetodene i forsyningskjeden, fremtiden for mote og moteens fremtid har fortsatt å presse den «bærekraftige» diskusjonen og landingen.Del utviklingserfaringen til begge parter i økologisk og resirkulerbar design, og utforske motebransjens bærekraftig utvikling i fellesskap.

I fremtiden vil Shenzhen Fashion Week fortsette å omfavne «bærekraftig utvikling» og fortsette å bidra til bærekraftig utvikling av Nanshan, Shenzhen og til og med den globale motebransjen.

Nytt gjennombrudd i mote: Joint Head -plattformer for å fremme den digitale transformasjonen av industrien

Bruk AIGC, Big Data, Blockchain og annen ny generasjons informasjonsteknologi på motebransjen.

Faktisk har S/S 2022 Shenzhen Fashion Week ivrig oppfatning av den generelle trenden med «Fashion+Technology», og kombinasjonen av «Three Major Technology» med showet er pioner for å presentere seerens 360 ° oppslukende type for seere Fashion Audiovisuell opplevelse.Og denne tiden med moteuken gir full spill til fordelene med Nanshan -teknologi og unge «doble gener», bygger videre en motebegivenhet som integrerer «teknologi+mote», fremmer innovasjon og utvikling av Nanshans moteindustri, og hjelper lokale designere og Merker bedre tilpasser seg tiden med digital økonomi, utvider innenlandske og utenlandske markeder og forbedrer konkurranseevnen.

15. april, på «Digital Fashion and Platform Economic Forum», ble samarbeidet mellom Douyin E -Commerce «Weaving China» og «Shenzhen Fashion» offisielt avduket.Den 16., på «Fashion Industry Cooperation and Innovation Forum», signerte Kuaishou et strategisk samarbeid med Shenzhen Fashion Week for i fellesskap å fremme den digitale transformasjonen av motebransjen.Fremme innovasjon og oppgradering av motebransjen i den digitale epoken.

I samme periode åpnet Shenzhen Fashion Week også strategisk samarbeid med Jingdong -klær for å åpne opp motebransjekjeden og gi en visningsplattform for kinesiske merkevarer å dra til verden.

EssensPå den påfølgende «New Power: Fashion: Digital and Platform Ewrity Fashion Industry Forum», deler JD.coms klær og representanter for teknologiselskaper nåtiden og fremtiden for digitale løsninger for klesindustrien fra et profesjonelt perspektiv.

Som innovasjonsområdet i Shenzhen er innovasjon ikke bare Nanshan -temperamentet, men også motoren for industriell utvikling.De siste årene har Nanshan District nærmere den generelle posisjoneringen av Shenzhen Digital Creative Industry Area med «Digital Technology Innovation, Fashion Creativity Leading, Industrial Ecological Superiority and Gathering Cultural and Technological Talents».Mange «Technology+Culture», «Technology+Fashion» -diversifiserte og grensende grensen overfor grensen starter fra Nanshan, går ut av Asia og går mot det internasjonale markedet.

Etter fem påfølgende konstruksjoner på rad, har Shenzhen Fashion Zhou Nanshan -arenaen og «Fashion Nanshan · Bay Area Design» -serien blitt en mote -IP -hendelse med industriens innflytelse med sterk støtte fra Nanshan District -regjeringen. Klasse Innovativ Binhai Central City «.Antall, internasjonalisering, autoritet og innflytelse fra deltakende institusjoner og eksperter har fortsatt å øke.

By hzshzy