Naron Hotel

Gå med venner i en eventyrby, start en drømmereise

Ding dong ~

Fremover til stasjonen «Alishan»

Denne vakre nordlige byen kan alltid gi mange overraskelser!Når du kommer hit, vil du sukke, den opprinnelige eventyrverdenen er virkelig nær oss.

Det er ingen ruvende bygning i hele feriestedet.

Passasjerer tar vakre bilder med mobiltelefonene sine!Hyggelig!

På et så drømmende sted skal utsøkt liv ikke stoppe, så det er viktig å hvile.

Alishan Tourism Resort vet at overnattingstjenester med høy kvalitet er avgjørende for turistenes samlede opplevelse.

Nalun Hotel i Alishan er et av hotellene med høy kvalitet.

Alishan Nalun Hotel er bygget i henhold til fjellene og bor i nærheten av vannet.

En blomst, ett tre, en bygning og atmosfæren i Ninghe er overalt, akkurat som et fredelig ly, kondenserte essensen av Alishan -egenskaper.

# Del.01

Tilbake til naturen

Kos deg med fredeligheten

Plasseringen av Narun Hotel er unik.Det ligger på Hot Spring Street i Alishan City (vestsiden av Natural Resources Bureau). oppleve mat.

Når det gjelder transport, er det veldig praktisk.Hotellet ligger 22 kilometer fra flyplassen og kjørte i 30 minutter.2 kilometer fra jernbanestasjonen tar det bare 5 minutter å kjøre.

Hotellet er omgitt av fjell og elver, og integrerer seg med de omkringliggende naturlandskapene, som er forfriskende!Trærne foran døren er løvrike og velduftende.

Å gå på den treet lede løypa, ha på seg de grønne bladene på solen, drysset i ansiktet, veldig rolig.Brisen blåste, og den svake duften traff den.

Det er tre hovedbygg på Nalun Hotel, som alle er europeisk stil, og skaper en utsøkt og drømmende atmosfære, og tolkningen av romestetikk er levende.

Den dekorative atmosfæren på hotellet er ikke behagelig.

En rimelig romdivisjon gjør at hvert hjørne har temperatur, behagelig og elegant.Den smarte designen gjør at det sosiale rommet kan koble seg harmonisk med den naturlige skjønnheten, slik at du kan glede deg over det utsøkte livet mens du nyter den stille og stille tiden.

En vakker reise krever et behagelig sted å hvile.Nalun Hotel, gir deg en perfekt ferieopplevelse vekk fra byens mas.

# Del.02

Romplass

Slapp av og ta feil

De to villaene på Nalun Hotel er designet med en enkel atmosfære, som ligger i den frodige hagen, og i henhold til det flytende vannet for å sikre privatlivet og viser også en avslappet og rolig ferieatmosfære.

Gjesterommene i hovedbygningen har også en høy standard.Den romslige romutformingen av korridoren lar hele hotellet vise en jevn komfort.

Hotellet er veldig sofistikert med dekorasjonen av gjesterommet.

Designstilen som korridor, utvidende plass, og gir folk en høytidelig og elegant trøst.Teppene i spredningen viser de estetiske egenskapene til nord.

Å skyve vinduet er de vakre fjellene i Alishan Mountain Forest.

Forretningssuiten inkluderer også stue, komfortabel sofa og lyse toppbilder for å skape en følelse av atmosfære av munker.Enten det er fritid, kontor eller underholdning, kan den store plassen dekke alle kundens behov.

Alle rommene har komplett utstyr.Private bad, 24-timers varmtvannsforsyning, Wi-Fi-gjesterom, oppvarming av klimaanlegg, LCD-TV … La deg oppleve gjestenes glede.

# Del.03

Golden Key Service

Det er ingen problemer med å bo i

Golden Key, som det øverste merket av rituelle tjenester i verden, er kjent som «servering av diamanter på kronen».Senere trengte hotellets gyldne nøkkelsystem, som en høy -end -tjenestemodell, til forskjellige hoteller med høye enden og luksuriøse merkevarehoteller.

På Nalun Hotel i Alishan kan du glede deg over denne «Golden Key Service» -opplevelsen som er ekstremt praktisk, komfortabel og utpreget.Ulike grundig omsorg og profesjonelle tjenester kan dekke dine forskjellige behov!

☆ Personlige tjenester tilbyr tilpassede tjenester basert på gjestenes personlige preferanser og behov, for eksempel spesielle kostholdskrav, romoppsett, reiseruteplanlegging, etc.

☆ En -stop -løsninger kan løse forskjellige problemer gjennom Golden Key Butler, for eksempel å bestille restauranter, arrangere transportverktøy, kjøpe billetter, anbefale lokale aktiviteter osv.

☆ Nøklene til alt -weather Service Gold gir vanligvis 24 timers service for å sikre at gjestene kan hjelpes og støttes når som helst.

☆ Gullstyring av høy profesjonell literacy Gull nøkkel har vanligvis rik bransjeerfaring og profesjonell kunnskap, og kan tilby tjenester og forslag med høy kvalitet.

☆ Å respektere Golden Key -tjenesten fokuserer på detaljer og kvalitet, og prøver å skape en fremtredende og unik overnattingsopplevelse for gjester.

Venstre slip Vis mer →

Nalun Hotel vil bli den mest pålitelige personen i reiselivet ditt med et komplett gylden nøkkel -system!

# Del.04

Sunn servering

Inngangen er helt naturlig

«Kina på tuppen av tungen» sa: I denne verden har hver tallerken sitt unike temperament og sjel, de er i tungen

Spissen Jumping får folk til å føle en unik skjønnhet og varme.

Sjekk inn Alishan Hotel, husk å prøve det i naturlige deilige gaver.

☆ Alishan Mountain Zhenshui Banquet

Fjellene og innsjøene og elvene er ekstraordinære.Alpha Mountains Zhenshui Banquet ble født i naturen, tilberedt i tradisjon, og viste den naturlige smaken.

更 Phill og avslå for å se mer deilig

☆ Narun innovasjonsretter

# Del.05

Green Town

De fantastiske fjellene og romantikken

☆ Wuliquan Wetland Park

☆ Oksygenhjerteskogbad

☆ China Hot Spring Museum

☆ Antlers Bay

By hzshzy