China Net, 26. april. av i fjor.Den «1. mai» medium og lang linjeturisme har blitt hovedpersonen, og Beijing, Shanghai, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Nanjing, Xi’an, Wuhan, Guangzhou og Changsha er de ti populære turistdestinasjonene i løpet av mai -dagen .
De siste bestillingsdataene for TUNIU -reiser viser at når det gjelder reiseavstand, er langvarig turisme valget av flere turister, og utgjør 46 % av antall turister;Blant dem er de to -dagers og 5 -dagers reiserutearrangementene de mest populære, med antall reisende som står for henholdsvis 27 % og 23 %.Samtidig velger nesten 17 % av turistene å reise i mer enn 5 dager, og de er mer tilbøyelige til å sette av før ferien for å unngå toppen av reisen.
I følge CTRIP -data, fra perspektivet til den overordnede booking -situasjonen, er Beijing, Shanghai, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Nanjing, Xi’an, Wuhan, Guangzhou og Changsha de ti populære turistdestinasjonene i løpet av mai -dagen.Med forbedring av infrastruktur forskjellige steder og forbedring av reiselivsmottakelsesegenskapene, er flere og flere turistmål for synkende marked populære.Tianshui, Xuzhou, Zibo, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Yantai, Huangshan og andre byer har blitt de raskeste byene i «1. mai» Holiday Hotel.
Årets «1. mai», populariteten til innenlandske hoteller og flybillettsøk har økt litt i fjor, og søket etter utgående flybillettsøk har økt betydelig med 56 % år -år.I følge CTRIP -data, når det gjelder utgående turisme, Japan, Thailand, Sør -Korea, Malaysia, Singapore, er USA, Indonesia, Australia, Frankrike og Vietnam populære utgående land.Saudi -Arabia, Qatar, Usbekistan, Tagikistan og andre land langs beltet og vegområdene har et høyere år -årsvekst.Per nå har internasjonale cruiseskip som drar fra Shanghai og Xiamen i utgangspunktet utsolgt, og ordrekvoten har nådd mer enn 1,5 ganger samme periode i 2019.
I følge TUNIU -reisedataene forventes den første bølgen av reiser i løpet av 1. mai i år å vises 27. april. Noen turister valgte en feriestrategi av «Please 3 Resort 9», det vil si fra 28. april til 30. Tunera , for å få en lang ferie på 9 dager på rad fra 28. april til 5. mai.Toppen av den «1. mai» -ferien er hovedsakelig konsentrert fra 30. april til 3. mai.Populære kunder, Shanghai, Beijing, Nanjing, Tianjin, Suzhou, Guangzhou, Hangzhou, Shenzhen, Shenyang, Xiamen og andre steder har en sterkere vilje til å reise.
I følge data fra Tongcheng Travel Platform er den gjennomsnittlige innenlandske flybillettprisen som går tre dager før 1. mai (28. til 30. april) omtrent 950 yuan (unntatt drivstoffkostnader), tre dager etter festivalen de gjennomsnittlige innenlandske flybilletter som går fra 6. til 8. mai var omtrent 23 % høyere, spesielt gjennomsnittsprisen på flybilletter som gikk av 30. april var omtrent 20 % høyere enn gjennomsnittsprisen 1. mai.Når det gjelder overnatting, er prisen på hotell etter populære reiselivsdestinasjoner relativt billigere enn før festivalen, og den valgfrie romtypen er relativt rikere.
I følge Meituan -data, fra og med 24. april, økte antallet kulturelle turisme (inkludert naturskjønne steder, overnatting, transport osv.) I løpet av mai -dagen med 190%, og Beijing, Shanghai, Chengdu, Chongqing, XI ‘An, Changsha, Guangzhou, Wuhan, Wuhan, Nanjing og Qingdao er de populære destinasjonene til Top10 i landet.I følge Meituan -data har Tianshui, Zhengding, Zibo, Taizhou, Liuzhou, Chaozhou, Yanji, etc. en betydelig økning i byer med matbaserte byer.
Byene med de høyeste reservasjonene i restauranten i løpet av mai -dagen ble bedømt fra «Reservation» -dataene fra Meituan, og var Shanghai, Beijing, Nanjing, Hangzhou, Tianjin og Chengdu.Når det økte betydelig.
6 -personers reisedata viser at «May Day» -turisme -bestillingen økte med 60%år -år -år sammenlignet med 2023, og økningen i innenlandsk turisme og utgående turisme -reservasjoner økte betydelig.Per nå har antallet forbehold i løpet av 1. mai økt med 30%år -år -år sammenlignet med 2023.Hoveddestinasjonene inkluderer Guangxi, Yunnan, Ningxia, Beijing, Guizhou, Sichuan og andre steder.Sammenlignet med 2023 økte utgående reiser med 100%år -år -år.Singapore, Japan, Thailand, Malaysia, Maldivene, UAE og andre destinasjoner er de beste.Besøk -frie destinasjoner, for eksempel den nye Matai og Balkan, har økt høyere.
Didi Chuxing spår at det 1. mai i år forventes det at etterspørselen om drosje vil stige med omtrent 35%sammenlignet med forrige seksjon, hvorav etterspørselen etter langdistanse reiser har økt, og etterspørselen etter drosjer på mer enn 100 Kilometer forventes å stige med 55%.Drevet av flere forskjellige reiser som reiser og retur til landet, går til store transportknutepunkter som flyplasser og jernbanestasjoner vil bli den høyeste etterspørselen etter stigende biler i løpet av mai -dagen, etterfulgt av fritid og underholdning for taxi -etterspørsel.
I løpet av 1. mai -ferie har den økende etterspørselen i den tredje -toier til femte -Tier -byene økt mest betydelig, og det forventes å stige med omtrent 50%.Turistbyer som Weihai, Zibo, Qinhuangdao, Luoyang, Lishui vil innlede et stort antall passasjerer i 1. mai.Det er forventet at toppen av taxi -etterspørselen før ferien starter fra 16:00 30. til 20:00.
Etterspørselen etter bilutleie i løpet av mai -høytiden forventes å øke.Når may -dagen nærmer seg, har også bilutleiemarkedet innledet en toppbestilling.Didi Car Rental spår at de populære kostnadene ved leiebyer har steget nesten 4 ganger.(Kilde: China Netwen Map/Wu Ceyin Zhang Chunhua/FotoBildene av denne gruppen har copyright, vennligst ikke skriv ut uten autorisasjon.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy