China News Service, Beijing, 20. april (reporter Sun Zi French) reporter lærte fra National Observatory of the Chinese Academy of Sciences 20. april som etter mange års dyptgående samarbeidsforskning på National Observatory Galaxy Campaign Academic Research Group og International Contedstils Den nye metoden for å trekke ut multi -punkt korrelasjonsfunksjoner i to -punktskorrelasjonsfunksjonen kan gi nye måter for effektivt å trekke ut kosmisk informasjon.

National Observatory Galaxy Patrol Science Research Group og samarbeidspartnere basert på Galaxy Density Field Reconstruction Technology. Ideer for den neste generasjons store galaksepatruljen av den neste generasjonen store galaksen basert på mørk energispektrometer (DESI), hovedfokusspektrometer (PFS) og China Space Station og andre store -skala -galakser.

Denne viktige astronomiske forskningsoppnåelsesoppgaven ble fullført av den første forfatteren, den tilknyttede forskeren av National Observatory Wang Yuting og den felles kommunikasjonsforfatteren, og forskeren ved National Observatory Zhao Gongbo og de kinesiske og utenlandske vitenskapelige forskningskollegene. » var utgitt.

I følge det vitenskapelige forskningssamarbeidsteamet, i den nåværende nøyaktige kosmiske tiden, er den store -skala -galaksen rød -skift himmelpatrulje våpenet for å utforske universet.Ved å måle spekteret av et stort antall fjerne himmellegemer, kan astronomer bruke Red Move -turen for å oppnå tetthetsfeltet i forskjellige evolusjonsperioder av universet, og Galaxy Density Field inneholder viktig informasjon om galakseformasjon. To og multi -punkts tilknyttede funksjoner av galaksen.

Blant dem er galaksen for multi -punktskorrelasjonsfunksjonen svært komplementær med to -punktskorrelasjonsfunksjonen, noe som er essensielt for å studere mørk energi, mørk materie og tyngdekraft.På grunn av kompleksiteten i multi -punktskorrelasjonsfunksjonen, er det imidlertid utfordrende for måling og modellering, så det er en «flaskehals» i kosmiske applikasjoner.Det viktigste bidraget til denne studien er å legge frem et sett med nye metoder og nye måter å gjøre «flaskehalsen» -problemet løse.

By hzshzy