Den 14. mai holdt Hubei -provinsens «Youth Scientific Thinking Cultivation Action» utført av Wuhan University Hongyi School som pilotenhet en lanseringsseremoni i Wuhan Hongshan High School og holdt sin første forkynnelse.Hongshan District Science and Technology Association, Hongshan District, Party Committee Secretary og dekan ved Hongyi School, og sekretæren for partikomiteen, Party Committee, Sekretær og dekan ved Hongyi School, og sekretæren for partikomiteen, Party Committee og dekan ved Hongyi School, og sekretæren for partikomiteen, varsekretæren og dekan ved Hongyi School, og sekretæren for partikomiteen, Hongshan District. av Hongshan Senior Middle School deltok på arrangementet.Wang Song, visedirektør for Institute of Science and Technology Development ved Wuhan University, ble invitert til å gjennomføre vitenskapelige forelesninger. High School deltok i arrangementet.
På vegne av Hongshan Senior High School utvidet Wang Xiyan en varm velkomst til gjestenes ankomst og aktiviteter, og introduserte kultiveringsmodellen, utdanning og undervisningseffektivitet og vitenskap og utdanning av Hongshan Senior Middle School.Han sa at den populære vitenskapelige forelesningshallen er av stor betydning for å dyrke studentenes tenkningsevne, innovasjon og praktiske evne.
I sin tale uttalte den relevante personen som har ansvaret for Hubei Provincial Department of Science and Technology of Science and Technology i sin tale at denne hendelsen er en av de viktigste demonstrasjonsaktivitetene til den spesielle pilotpiloten til «Youth Science Thinking Cultivation Action» » .Hun fremmet tre forventninger til studentene som deltar i arrangementet: Jeg håper at studenter kan opprettholde sin kjærlighet og nysgjerrighet rundt vitenskap, fortsette å utforske vitenskapens mysterium og bidra til landets vitenskapelige sak; Foundation in High School. lyst i turen til landet.
Arrangementets åpningsseremoni ble holdt på åstedet, og lederne for møtet presset lanseringsknappen sammen for å signere den offisielle åpningen av «Youth Scientific Thinking Cultivation Action».
Wang Song gjennomførte det første populære vitenskapelige temaet for temaet «Bending Smile Eyes and Performance».Han introduserte bakgrunnskunnskap, tekniske prinsipper, utviklingshistorie og utsikter til radaren i en enkel og grafisk utvidelse.Det rike og fantastiske populærvitenskapelige innholdet holder applaus fra lærere og elever på stedet.I utvekslings- og diskusjonsøkten samhandlet han også med studentene som var til stede med studentene ved College Major og Frontier of Radar Technology Research.
Li Zhen, sekretær for partikomiteen til Hongyi Academy, sa i sammendraget av hendelsen at denne «ungdoms vitenskapelige tenkningsdyrkingshandling» ikke bare hjelper studentene å forstå prinsippene og bruken av radarteknologi, berike den vitenskapelige kunnskapen til studenter, men også Inspirere studentene til å bruke vitenskapelig tenking for å innovere innovasjon seksuell tenking og utforskning.Han håpet at klassekameratene skulle finne «radaren» i livet hans så snart som mulig og gjøre utrulige utforskninger for å oppnå livets mål.
Representantene for partimedlemmet av First Party -grenen på Hongyi School, ryggraden til medlemmene av gruppemedlemmene, og de populære vitenskapelige frivillige gjennomførte også ansikts -utveksling med elevene på Hongshan High School på temaer som college Livet, profesjonelt utvalg, vitenskapelig tenkning og læringsmetoder.(Korrespondent: Tang Yu, Wang Xiaohang)
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy