20. mai, ved den høytidelige flagg -innraisingsseremonien, ble utnevnelsesseremonien til visepresident for vitenskapen holdt i Xiangzhang Yayuan Elementary School i Hefei.Denne begivenheten markerte ikke bare skolens vitenskapelige utdanning mot en ny milepæl, men brakte også en fantastisk astronomisk populærvitenskapelig fest til lærere og elever på skolen.

I begynnelsen av seremonien holdt rektor Liu Chunyan en velkomsttale på vegne av skolen, og Wang Gemi, professor ved Institutt for astronomisk ved Institutt for astronomi ved det kinesiske vitenskap og teknologi i Kina, Ju Jichang , Konserndirektør for Hefei Astronomical Society, og Yang Ke, en astronomisk kommissær for treningsaktivitetsavdelingen i Hefei City, uttrykte en varm velkomst. Og takker deg oppriktig.

Deretter leste visepresidenten han Feng ut «avgjørelsen om å ansette visepresident for Science of the Primary and Secondary School i Shushan District» i Shushan District Science and Technology Association og Shushan District Education and Sports Bureau.

Visepresident Xuan Ligen utstedte et utnevnelsesbrev til professor Wang Keli, visepresident for vitenskap.Etter å ha mottatt boka, holdt professor Wang en varm tale.

Ved utnevnelseseremonien signerte rektor Liu Chunyan også en samarbeidsavtale med Ju Jichang, et samfunn i Hefei City.Signeringen av denne avtalen vil ytterligere styrke samarbeidet og utvekslingene mellom skolen og det astronomiske samfunnet, og i fellesskap fremme populariteten og utviklingen av astronomiske disipliner i skoleopplæringen.

Etter utnevnelseseremonien kom professor Wang Keli til skolens multimedia -klasserom for å bringe et levende og interessant foredrag om «Roaming Universe» til alle elevene i femte klasse.På et enkelt språk introduserte professor Wang universets mysterium og sjarm for studentene, og inspirerte deres sterke interesse for vitenskap.

I tillegg førte Mr. Yang Ke ved Hefei Science and Technology Museum at studentene drev solcelleobservasjonsaktiviteter på lekeplassen.Studentene så solens fantastiske scene med sine egne øyne og kjente vitenskapens magi og sjarm.

Den vellykkede avholdningen av utnevnelseseremonien til visepresident for vitenskap injiserte ikke bare ny vitalitet i utviklingen av skolens naturfagundervisning, men ga også studentene en verdifull mulighet til å forstå vitenskap og utforske universet.Jeg tror at under ledelse av professor Wang vil skolens vitenskapelige utdanningssak være mer velstående.

By hzshzy