Om morgenen 22. mai ble den «intelligente fremtid» Ministry of Education’s Primary and Middle School Artificial Intelligence Education Base Construction og Popular Popular Education Symposium holdt i Guangdong Overseas Chinese Middle School.Denne begivenheten er første gang den kunstige etterretningsutdanningsbasen for grunnskole og ungdomsskole kunstig intelligens utdanningsbaser ble holdt for 184 National Primary and Secondary School Artificial Intelligence Education Bases ble valgt som Kunnskapsdepartementets 184 National Primary and Secondary School Artificial Intelligence Education baser.
Arrangementet ble arrangert av Guangdong Overseas Chinese Middle School, og ble arrangert av Zhongke Zhicheng (Guangzhou) Information Technology Co., Ltd. Det var frakoblet til nesten 300 lærere og studenter. South+-klienten om kvelden 25. mai.
I begynnelsen av seminaret sa direktør Huang Xiaoting av det vitenskapelige forskningskontoret til Guangzhou Education Bureau at dagens aktiviteter i Guangdong Overseas Chinese Middle School er en av aktivitetene til Guangzhou Science and Technology Activity Week i år. De nasjonale, provinsielle og kommunene for å fremme kraftig vitenskapelig utdanning i den nye tiden, styrker vitenskapelig utdanning og ingeniørutdanning ytterligere, dyrker unge mennesker som er villige til å dedikere sin egen vitenskapsforskning, og gi rette bidrag til det høye – Kvalitetsutvikling av Guangzhou -utdanning.Li Ziliang, president for Guangdong Overseas Chinese Middle School, sa at styrking og fremme bygging av en kunstig intelligensutdanningsbase vil bidra til å dyrke ny generasjon unge mennesker med nyskapende ånd og praktisk evne. Utdanningsmodeller for å strebe etter å gjøre skolen vår til arbeidsmodell av intelligent utdanning.
Forskere taler, videreformidle vitenskapens ånd
Jeon Yuhui, førsteamanuensis ved School of Computer, South China University of Technology ble uteksaminert fra Guangdong Overseas Chinese Middle School, delte sin vitenskapelige forskningsopplevelse for sine alma mater -lærere og studenter.Hvordan gjøre de tapte bildene klare? Dette er forskningsretningen som Quan Yuhui har fokusert på de siste årene.Han introduserte full fokus -teknologien til bildet.I prosessen med å forklare prinsippene for full fokus på det tekniske prinsippet, brukte Quan Yuhui på en smart måte den ene -dader -ligningen som en metafor for å veilede publikum til å løse problemet trinn for trinn.I tillegg, for å forbedre effekten og effektiviteten, har Quanyuhui trent en nevralt nettverksmodell basert på dype læringsmetoder for å la modellen implementere det fulle fokuset på selve bildet.Modellen må selvfølgelig også kontinuerlig lære og oppdatere «kunnskapsbasen».»Utfordringen vil ikke ende. Vi takler for øyeblikket algoritmen ‘lat’. For andre bildebehandlingsproblemer, som risting og uskarphet, forbedring av mørkt lys, bilder under vann osv., Innse de tre andre.»
For tiden er den fire -fot -roboten vanlig på markedet. En viss grad til en viss grad.Professor Huang Kai, direktør for Institute of Artificial Intelligence and Unmanned Systems of Sun Yat -sen University, har utviklet en svært bionisk musrobot.For å gjøre denne roboten ikke bare i utseendet, men også nær de virkelige musene i aksjon, simulerte Huang Kai og teamet hans formen og senekjøringssystemet til den virkelige musen, og spesialdesignet en myk og elastisk ryggrad Ikke bare støtte den for å støtte robotens vekt kan også strekke seg og bøye seg fleksibelt.Denne utformingen forbedrer den statiske stabiliteten, ganghastigheten betydelig og svinger fleksibiliteten til roboten.Professor Huang Kais innovasjon har ikke stoppet her.Han utvidet denne bioniske teknologien til andre deler av museroboten, for eksempel museskjegg med deteksjonsfunksjon, disse innovasjonene ga et nytt perspektiv for design og funksjonell realisering av intelligente roboter, og relatert forskning på bevegelseskontroll.
Li Shu, en assosiert forsker fra Sør -Kinahavet Institute of the South China Sea Marine Institute of the Chinese Academy of Sciences, brakte delingen av den kinesiske versjonen av «Elderly and the Sea». Visedirektør for Sør -Kinahavsinstituttet for Chinese Academy of Sciences, har viet seg til studiet av Sør -Kinahavet.Selv om han trakk seg allerede i 2003, insisterte Zhao Huanting fortsatt på vitenskapelig forskning. Det er ingen ferie i helgene.Drømmen om vitenskapelig rapportering til landet støtter Zhao Huantings år som fortsatt sliter på frontlinjen, og hans harde arbeid inspirerer studentene til stede.
Cross -Border Dialogue, Artificial Intelligence hjelper fremtidig utdanning
Etter tale Utdanning «Utvid diskusjonen over grensen.
Med fokus på temaet «hva er kjernekonkurransen til ungdomsskoleelever i en tid med kunstig intelligens», foreslår Quanyuhui å lære å kommunisere og uttrykke for bedre å kommunisere med kunstig intelligens.Huang Kai foreslo at studentene må ha nysgjerrighet, og lære kunnskap nå, som vil være grunnlaget for fremtidig teknologi.Når han snakket om hvordan kunstig intelligens hjelper utviklingen av fremtidig utdanning, nevnte Luo Shengtao at kunstig intelligens kan styrke undervisning og læring, og bruke kunstig intelligensteknologi for å oppnå undervisningsintegrasjon, bygge plattformdokkingskonkurranser, basekonstruksjon og trenings talenter.Umiddelbart etter at studentene på stedet aktivt spurte gjestene, hvordan kan jeg komme nærmere kunstig intelligens for studenter med tunge studier?
Til slutt påpekte president Chen Lei at barna til Guangdong Overseas Chinese Middle School også praktiserte «AI+Education» med deres faktiske handlinger Enhet av kyllinger, noen delte påminnelsesanordningen som overvåker målet utenfor kjøretøyet raskt, i tillegg til «mat og visdom» og «Door Safet lys opp lyset fra utdanning fremtidig lys essens(Korrespondent: Lei Jinping)
(Xianning News Network)
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy