Den 20. april ble den første utgivelsen av den nye boken til Popular Science Book of «Youth China Technology · Future Science+» holdt i Beijing.
Red Net Moment News 20. april Nyheter(Reporter Cai Juan) I denne raskt skiftende tiden kan vi ikke la være å tenke på det.Denne gangen utforsker forskere sammen med fremtidige forskere ubegrensede muligheter.
Den 20. april, i anledning den 29. verdenslesedagen, en ny bok av The New Book of Popular Science Books og «Hva er verden etter å ha vokst opp?» Forsker og fremtidige forskere møter fremtidige forskere. Informatiseringsbygningen av det kinesiske vitenskapsakademiet. Zhongnan Publishing Media Group, deltok på arrangementet og holdt en tale.
Serien «Juvenile Chinese Technology · Future Science+» debuterte.
Publisert av Hunan Science and Technology Publishing House og «Unwavering», den første serien av «Youth China Science and Technology · Future Science+» Series Editor -in -Chief of «Ge Zhi Tao», totalt fem bind på 54 fremragende innenlandske forskere Sammen med talen dekker mange skjærefelt som romfart, astronomi og kunstig intelligens.Seriene til serien tar sikte på å gjøre en innsats for å forbedre den vitenskapelige kvaliteten til hele folk, spesielt i sammenheng med «dobbel reduksjon» av utdanning, for å gi sterk støtte til vitenskapelig utdanning for unge mennesker.
I sin tale uttalte Peng Boli at i dag, med den raske utviklingen av vitenskap og teknologi, er tenåringer fremtiden og håpet til landet. oppdrag.Håpet er at «Juvenile China Science and Technology · Future Science+» -serien vil bli en annen nøkkel for å hjelpe kinesiske tenåringer til å åpne den vitenskapelige verden etter «kinesisk geografi» og føre dem til en bedre fremtid.
I en tid med rask utvikling av vitenskap og teknologi, hvordan skaper AI maleri?Vil AI -maleri erstatte artister?… På arrangementet, en forsker ved Institute of Automation of the Chinese Academy of Sciences og en av forfatterne av «Juvenile China Science and Technology · Future Science+» -serie med bøker brakte en hovedtaler om «bruken av kunstig intelligens i livet Og arbeid «, diskutert kunstskaping og kunstnerisk skapelse og forholdet mellom AI fører alle til en magisk AI -kunstverden.Forklaringen hans var som vårbrisen, og de komplekse vitenskapelige og teknologiske prinsippene ble forenklet, slik at publikum ble åpnet.
Den første serien av «Junior China Science and Technology · Future Science+» -serien er delt inn i fem bind.
I den runde bordsamtalen snakker professor Xie Guangming fra School of Engineering ved Peking University og vitenskapelige entusiaster om feltet bionisme og robotteknologi for «maskinfisk», og forteller designprinsippene og betydningen av undervannsroboter, diskuterte maskinen og Diskuterte maskinen i fremtiden, vil fisk bli mer brukt i fremtiden og rikere praktisk verdi; Dong Weiming har en dialog med temaet «Hvordan vil AI endre læring og liv?»
Under arrangementet ble det varme samspillet mellom publikum og foredragsholderen et vakkert landskap.Under hele hendelsen trengte alltid kollisjonen av kunnskapsutforskning og fantasi, ikke bare for å effektivt spre vitenskapelig kunnskap, men fikk også alle på scenen til å føle den uendelige sjarmen til vitenskapen.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy