[Global Times -reporter Wang Pan Hui Zhang Hui] Direktøren -General of the Who Tan Desai sa 29. juni at neste uke vil sende eksperter til Kina for å forberede seg til sporbarheten til det nye kronviruset, som har vekket utbredt oppmerksomhet fra internasjonale medier .Britiske Reuters kommenterte at dette ble «en gang bedt om» i USA, den største kritikeren av WHO.Kina har imidlertid gjentatte ganger uttalt at USA og andre land har gjennomført skyldige og fortrinnsrettsundersøkelser på Kina for politiske formål og vitenskapelige undersøkelser av WHO.Kinesisk utenriksdepartement talsmann Zhao Lijian sa som svar på relevante spørsmål i går at virussporbarhet er et vitenskapelig spørsmål.Zeng Guang, en forsker fra China Centers for Disease Control and Precention, fortalte journalister fra Global Times 30. juni at den spesifikke reiseruten til WHOs ekspertgruppe har kommet til Kina.Wang Guangfa, direktør for Institutt for respirasjons- og kritisk medisin ved Peking University First Hospital, sa at Kina bare er en del av spredningen av det nye kronviruset Gå også til verden samtidig.

29. juni, lokal tid, holdt de viktigste tjenestemennene for WHO en pressekonferanse på Genève på Genève.I sin tale sa regissøren -General Tan Desai at det hadde gått seks måneder siden WHO fikk den første grunnen til at WHO mottok den ukjente lungebetennelsen rapportert av WHO for første gang 30. juni.»I anledning epidemien i 6 måneder nådde globale saker 10 millioner og antallet dødsfall nådde 500 000.» «I alle verdensdeler har vi sett spennende atferd som utvinning, kreativitet, enhet og vennlighet. Tegn på tegn» sa at de neste månedene, de viktigste spørsmålene som alle land vil møte, er hvordan de kan sameksistere med New Crown Virus. «Dette er den nye normalen.»Tan Desai advarte om at det nye kronviruset var «langt fra å avslutte». . «

Da en reporter spurte om sporbarhetsarbeidet til WHO for det nye kronviruset har begynt, sa Tan Desai: «Det er veldig viktig å forstå kilden til viruset. Dette er et spørsmål om vitenskap og folkehelse.» Kjemp mot viruset.

Når det gjelder WHO -planen, svarte det kinesiske utenrikssaker talsmann Zhao Lijian på en vanlig pressekonferanse som ble holdt den 30.Han sa: «Kina har alltid trodd at virusets sporbarhet er et vitenskapelig spørsmål og bør utføres av forskere og medisinske eksperter. Siden epidemien oppstår, har Kina alltid opprettholdt kommunikasjon og samarbeid om problemet med sporbarhet. Kinesiske forskere har også vært sammen med det internasjonale med internasjonale og internasjonale.Zhao Lijian sa 20. mai at når det gjelder virusets sporbarhet, refererte resolusjonen i utgangspunktet til forslaget fra nødhendelseskomiteen for International Health Regulations 1. mai, og begrenset strengt omfanget av sporbarhetsforskning for å finne kilden til dyrekilder , mellomverter og kommunikasjonskanaler.    

Zeng Guang fortalte Global Times -reporteren 30. juni at hvem som skulle ha en toppnivå design på sporbarheten til viruset.Oppsummer først det relevante beviset relatert til opprinnelsen til viruset du har oppnådd for å se hvor mange land som involverer, og deretter ordne relevante bevis i rekkefølgen på tid til å gjennomføre sporbarhetsundersøkelser.Han sa at sporbarhetsarbeidet skulle være multilateralt, og alle landene som er involvert i deltakelse.Det spiller ingen rolle hvilket land som går til kilden til kilden.

I et intervju med Global Times samme dag, sa Wang Guangfa at Kina alltid har holdt seg til en gjennomsiktig, åpen og samarbeidsvillighet siden begynnelsen av epidemien.Wang Guangfa var også et av de kinesiske medlemmene av det felles inspeksjonsteamet på den tiden.

Wang Guangfa mener at WHOs ekspertgruppe som kommer neste uke også vil utforske og etterlate overføring av virus i Kina fra et vitenskapelig perspektiv.Kina er bare en del av virusspredningen.Som også bør dra til andre land i verden for sporbarhet, som Spania.Spanish oppdaget nylig et nytt kronvirus fra avløpsvannet samlet i mars 2019. Dette er en viktig oppdagelse som viruset kan ha før utbruddet av Wuhan.Wang Guangfa sa at han håpet at forskere kunne finne bevis på virusets opprinnelse og snakke med fakta.

By hzshzy