24. april er den niende «China Aerospace Day». Campus vitenskapelig og teknologisk innovasjon.

Detaljer Se video

Det er også en serie fantasy -eksperimenter som soppskyer, ballongvindhjul, palmebrann, luftkanon osv. publikum til klimaks

Det er underforstått at dette året er det tredje året på Chunghwa Street Primary School på rad for å holde lignende vitenskaps- og teknologifestivaler.På scenen tildelte han også klassekameratene som vant studentene til «Shijiazhuang City Aerospace Science Popularization».Som veileder for skolens vitenskaps- og teknologisamfunn har Zhao Qiang bare ett formål for ham å få barn til å bli forelsket i vitenskap fra en tidlig alder og vende tilbake til samfunnet når de vokser opp.

I tillegg organiserer hver klasse også en rekke populærvitenskapelige displayaktiviteter, for eksempel ballongspiralmaskiner, pneumatiske papirraketter heftig racing, og i den lille gårdsplassen til Shuxiang er hvert bord fullt av barn som ser på eksperimenter, og disse eksperimentene kommer fra Fra eksperimentene fra eksperimentene fra eksperimentene. Studentene på scenen.Vitenskap og teknologi står for nasjonen, og landet er sterkt og landet er sterkt.

Kilde: MINSHENG Følg

Ansvarlig redaktør: Cui Qingyu

Fortsett å gli for å lese den neste for å lese originalteksten

Shijiazhuang Xinhua publisert på et lysbilde opp for å se den neste

Original tittel: «[Media Report] China Aerospace Day: Lansering av et vitenskapelig frøfantasieksperiment Hot Campus»

By hzshzy