Northwest Corner · China Gansu.com Reporter Song Fangke

  Om morgenen 22. april, på lekeplassen til No. 3 Middle School i Linxiazhou, ble en «vannrakett» under veiledning av landlige lærere og studenter deltatt i den selvutviklede «vannraketten» lansert. Vannrakettene som ble lansert denne gangen, er fremdeles knyttet til studentene.Personen som brakte studentene «Water Rockets» var Zhang Jiantao, en populær vitenskapsvitenskapelig skaper. være den første.

  »Du kan gjøre vitenskapelige eksperimenter uten penger. Dårlig popularisering av inkluderende type har alltid vært min idé.» Gjentatt med media. & MDASH;Barna til Linxia nr. 3 Middle School uten en vitenskapslærer på heltid er roman foran dem.

  Etter å ha hørt på Zhang Jiantaos prinsipper om Rockets, fullførte fem ungdomsskoleelever nøye «vannraketten» på mer enn en meter i klasserommet med en Cola -flaske og bomullslinje i klasserommet.Zhang Jiantao oppfordret også alle til å skrive ned sine ønsker og sette barnas ord på «vannraketten».

  Råvarene for å lage «vannraketter» er veldig vanlige: flere stålrør, flere 1,25L Cola Sprite -flaske, noen bomullslinjer og til og med fallskjerm brukes som plastavfallsposer, men lanseringsprosessen kan få barna på en lekeplass til å muntre .Zhang Jiantao mener at for områder med svake grunnleggende forhold, er finansiering et problem med eksperimentelle eksperimenter, men «vitenskapelige eksperimenter er ikke nødvendigvis en høy ting, og de kan gjøre eksperimenter uten penger.» Band, sugerør og andre materialer kan være en baby for eksperimenter.

By hzshzy