Grønt over hele fjellene i Bai Manchuan, var sønnens stemme som røyk.Med stillheten i Xiaoman -solvilkårene, 20. mai, holdt Chaoyang Elementary School i Guichi -distriktet en unik begivenhet -avdukingen av «Zhixin Practice Park» i Chaoyang Elementary School Science and Technology Festival og lanseringsseremonien til 2024 Youth Scientific undersøkelsesopplevelse.

  Klokka 9 startet lanseringsseremonien på skolens idrettsbane.Visepresident Jiang Ning introduserte implementeringen av implementeringen av den vitenskapelige undersøkelsesopplevelsesaktivitetene til ungdom og implementering av skolens «Zhixin Practice Park».Hun la vekt på viktigheten av vitenskapelig og teknologisk innovasjon i veksten av unge mennesker, og oppfordret studentene til å delta aktivt i vitenskapelig praksis og kontinuerlig utforske ukjente områder.Studentrepresentanten utstedte et initiativ og ba studentene om å delta aktivt i den vitenskapelige etterforskning og oppleve aktiviteter for å utforske og våge å innovere.

  Shu Yang, sekretær for partiets gren og president for Chaoyang Elementary School, kunngjorde at den offisielt ble lansert.Studenter i klasse 101 gjennomførte en klassisk sang «Twenty -Four Emerald Songs».

  Etter lanseringsseremonien kom lærerne og elevene til skolens Zhichuang Park -base med deres lengsel og håp.I den varme atmosfæren ble Shu Yang, partiets gren av Chaoyang Elementary School, og den viktigste Shu Chang, og lederne på alle nivåer, avduket «Zhinkin Practice Park», og ga parkeringsområdet for klassen i prosesseringsområdet.

  I Yue Gengyuan forklarte de små høyttalerne i hver klasse levende planteområdet i klassen, slik at elevene gledet seg til de kommende praktiske aktivitetene.

  Etableringen av skolens Zhichuang Practice Park er en viktig handling for å samsvare med trenden med utdanning og praksis kvalitetsutdanningskonsepter.Deretter vil skolen gjennomføre en uke med vitenskap og teknologifestivaler. og andre kulturelle utvekslingsaktiviteter i kombinasjon med praksisparken.

  På ettermiddagen ble utvekslingsmøtet for vitenskapelig etterforskningsopplevelse avholdt i skolens multifunksjonelle hall.Lederne for City Guan Primary School og lærerne i vitenskaps- og teknologiske arbeidsgruppen, samt medlemmer av det vitenskapelige opplevelsen innovasjonsteamet ved Chaoyang Elementary School og de ansvarlige lærerne i noen praktiske parkplantasjer.

  Lærer Wu Xinlin, sjefen for Chuangguan Primary School Innovation Working Group, gjennomførte en arbeidsveiledning.Han delte den vellykkede erfaringen og praksisene til Chengguan Elementary School innen vitenskap og teknologiutdanning, og ga verdifull referanse.

By hzshzy