1. Utdyp «salgsfremmende handling fra forskerhistoriens scenedrama».Alle lokale avdelinger har dyrket, valgt og anbefalt en gruppe av fremragende forskernes historier -scenedramaer.Oppmuntre lokaliteter til å organisere «varsel om det generelle kontoret til Kunnskapsdepartementet om lanseringen av University Campus Original Cultural Boutique Tour and Tour» (Langzheng Hall -brev [2023] nr. 21) og andre dokumenter.Oppmuntre fremragende høyskoler og universiteter til å delta i evalueringen av «universitetene ‘opprinnelige kulturelle utmerkede markedsføringsplan» og «omfattende reform og utmerkede byggeprosjekter for kvalitetsforbedring av ideologiske og politiske arbeider i høyskoler og universiteter».

2. Kar nøye skuespill av høy kvalitet og korte dramaer.På bakgrunn av promoteringsoperasjonen valgte Chinese Science and Technology Association Dramas av høy kvalitet og inkluderte sekvensen av publisitetsprosjekter.Alle lokaliteter og avdelinger bør gjøre en god jobb med å skape mikro -short drama i samsvar med kravene fra «Scientist Story Congress Space» i 2024 (Science and Technology Association [2024] nr. 2).

3. Gjennomfør «Seeking True Shangmei Volunteer Service Team» 2024 campus.China Science and Technology Association og Chinese Federation of Literary and Art Federations organiserer implementeringen av «Seeking True Misimi Volunteer Service Team» ekspertcampusaktiviteter, inviterer kunstnere og forskere til å komme inn på campus for å utføre kunstnerisk veiledning og organisere kunstkritikere å kommentere temaet for campusforskerne.Oppmuntre store og ungdomsskoler til å invitere tjenesteteameksperter til å gjennomføre en -til -en -parring, og å invitere forskere eller kryss -domeneeksperter til å veilede arbeidet gjennom uregelmessig inviterer relevante felt gjennom Literary Federation.Betingede provinsielle liberale kunstforbundet bør ta initiativ til å delta i implementeringen av propagandaprosjektet, gå dypt inn i etterforskningen og samlingen av store, ungdomsskoler og vitenskapelige forskningsinstitutter, og skape flere og bedre kunstverk som gjenspeiler ånden til ånden forskere.

(2) Organisasjon utfører ofte mer ytelse for å forbedre virkningen av prosjektet

1. Gjennomfør kontinuerlig serie forestillinger.Bruk opptakssesongen av nybegynnere i høyskoler og universiteter, og alle forestillingene til høyskoler og universiteter vil utføre skoleprestasjoner for nybegynnere.De seks avdelingene gjennomførte i fellesskap «fremtiden for revitaliseringen av den mektige kraften med vår vitenskap og teknologi for å bygge en drøm -Celebrate 75 -årsjubileet for grunnleggelsen av Folkerepublikken Kina .; Motherland i Macau, Hong Kong og Macao Tour er normalisert, og utstillingen av åndelige utstillinger med Hong Kong og Macao Youth Science og kulturelle utvekslinger og forskere vil bli utført samtidig;

2. Multi -priset å utvide ingeniørprodukter.China Science and Technology Association anbefaler to høykvalitetsrepertoarer på scenen av National Theatre.Oppmuntre til ytelsen til universiteter til å kontaktet bredt, utforske ytelsen til festskoler (akademi) på alle nivåer, kolleger og gruppeskoler; Delta.

3. Berik innholdet i «Science and China».Det kinesiske vitenskapsakademiet og det kinesiske tekniske akademiet gjør videre en god jobb som akademikere og eksperter. avdelinger for å aktivt organisere turnéaktiviteter og implementere forskjellige forskere i samsvar med faktisk planlegging.


(3) Innovative organisasjonsformer inspirerer ungdomsinteresse

1. Støtt studentsamfunnet.Alle lokale avdelinger bør støtte studenter som senter, og stole på School of Entities eller fleksible organisasjoner som skolevitenskap og teknologifaglige foreninger, høyskoler, sentrale og foreninger, og utførte omfattende vitenskapelig tematramakruttering, og skaper campus -kulturen til » Akademi med drama «, og skaper» Creation Ecology of the First Courtyard «.»Study Study Studio» bør aktivt koble skolens historieforskning for å forske på skolens historie, oppdage de rørende historiene til forskernes patriotiske dedikasjon og skape forskernes historier.Den kinesiske foreningen for vitenskap og teknologi organiserer den sosiale praksisen for temaet «scenen mot jorden», oppfordrer alle lokaliteter og avdelinger til å utføre temaets sosiale praksisaktiviteter i regionen i samsvar med den faktiske situasjonen, og oppmuntre til store og Middelsskoler for å innlemme kvalifiserte aktiviteter i utøvelse av ideologiske og politiske kurs og læreplan timer og andre timer.

2. Utvikle innholdet i forskernes åndelige nettverkskommunikasjonsinnhold kraftig.De seks avdelingene fortsatte å utføre seleksjonsaktiviteter for temaene «Scientific Idols».Jianqiang benyttet seg av «Scientist Spirit» -spalten med smart utdanning, og etablerte «Cloud Theatre» for hele mediekommunikasjonsplattformen for å skape det ideologiske og politiske klasserommet på Rong Media Platform, og fremme utvidelsen av forskernes utmerkede ressurser til landlige, langt og etniske områder.Oppmuntre alle enheter til å organisere unge mennesker til å delta aktivt i forskjellige aktiviteter som er utført av plattformer som WeChat, Weibo og videotall på «Fengqi Xuelin». til konstruksjon av stilkonstruksjon, slik at unge mennesker virkelig kan lære å lære av å lære emnet, hovedorganet og praksisemnet.

By hzshzy