Data fra National Bureau of Statistics viser at i første kvartal i år var landets cateringinntekter 1344,5 milliarder yuan, et år -årlig økning på 10,8%.Med den mangfoldige utviklingen av cateringindustrien, dukker det nå opp «National Tide».»Guo Chao» -elementene er integrert i retter og tradisjonell kultur i kostholdsopplevelsen som det nye forbruks hotspot.

I en konditorbutikk i det gamle kjøpesenteret i Zibo Village, Shandong, tiltrekkes mange turister av den karakteristiske nasjonale trendy snacks.Disse svake sumene har ikke bare et utseende med høy verdi, men også veldig kulturelle konnotasjoner.

I Luoyang har Henan, kulturelle og kreative kaker med kjente attraksjoner som Baima Temple og andre kjente attraksjoner nylig blitt populære. arv og god betydning av denne kaken.For eksempel betyr pionenblomsten lykkebringende og rik, og den grønne bambusskogen symboliserer ren og ren, og den historiske bakgrunnen til attraksjonene er tydelig introdusert.

I tillegg til sin unike styling, fremmes også smaken. Eldre mennesker.

Du Jieru, en turist i Zhangzhou, Fujian: Vi kom fra Zhangzhou, Fujian.

Siden begynnelsen av dette året har mange brukere søkt på plattformen for å søke etter «Guo Chao Catering», se på brukerevaluering, søke på notater og gress -brede «internettkjendiser» -handlere.Samtidig økte antallet «nasjonale tidevann» cateringhandlere på plattformen med nesten 500%år -på -års, og volumet av gruppeinnkjøpsordrer steg 550%; År har den «nye kinesiske stilen» relatert søkevolum på plattformen også nådd året -på -årsøkningen i året -på -års økning har nådd å nå plattformen. 200%, og antall notatstrategier økte med 184%.Antallet «nye kinesiske stil» -relaterte cateringhandlere økte med nesten 300%år -år, og antall gruppeinnkjøpsordrer økte med 80%.

Nyt tiden med deilig matkultur gjennom et måltid gjennom eldgamle og moderne tider

Handelsdepartementet og andre 9 avdelinger har nylig gitt veiledningsuttalelser for å legge frem innsatsen for å innovere catering -forbruksscenarier, med fokus på å forbedre kvaliteten på cateringtjenester og arve utviklingen av fremragende kinesisk cateringkultur.For tiden har mange restauranter med temaet «National Tide» dukket opp mange steder i landet.

Vannbølger Miao Miao, Wenmai Yosho.I en restaurant ved kanalen av Tongzhou Tongzhou, en medarbeider kledd som «Su Shi» med en flagrende erme, melodiøs tone og resiterer dikt for gjestene.

Forbruker: Ta oss med hele tiden gjennom det øyeblikket, la den kinesiske kulturen integrere seg i disse deilige rettene.

Yang Lei, nestleder for Grand Canal Store i Beijing, et cateringfirma i Beijing: Gjennom ruller, sammenleggbare fans og Su Shi’s Song CI for å styrke den kulturelle cateringopplevelsen.Setefrekvensen vår har økt betydelig, og lobbyen er i utgangspunktet full, og det private rommet må reserveres i en uke i forveien.

Nylig var en restaurant i Nanjing med temaet «Dream of Red Mansions» i brann.Restauranten er full av elementene i den berømte boken «Dream of Red Mansions»: The Paint of the Red Mansion Dream Twelve Character «På blomsterflasken er skrevet ut på drømmen om» Daiyu -rammer «. Hentydning.

Ikke bare skapelsen av atmosfæren, kreativiteten til oppvasken, men også på grunnlag av å gjenopprette de tolv rettene i den originale boken, og deretter innoverte og utvidet den: «Keqing Yama Pharmaceuticals and Mud Cake», «Sister Feng Sister Ham Albue «,» Baodi Rouge Goose «og så på de unike rettene med egenskapene til det røde herskapshuset kan spises her.

Denne falske blomsten er også en signaturrett her: «Daiyu Choir Flower» laget av fiskefløyel.Tante Fang fra Shanghai elsker spesielt denne retten.

Tante Shanghai turistrom: Jeg tør ikke strekke spisepinner når jeg liker det, i frykt for å bryte det.Det er ganske bra, ganske delikat.

Kulturkampkollisjon kollistert med Guofeng og Ancient Rhyme Restaurant er ettertraktet

Elementet «National Tide» har en lang historie i cateringindustrien.

Klokka 15.00 er det mer enn en time etter måltidet.

Denne gamle kinesiske restauranten bygde en luftgård i tredje etasje.Gjester som kommer for å spise, kan også bestille emnene og velge blanket, og du kan også skrive inskripsjonen på stek anda han valgte.

Zhou Yanlong, daglig leder for en partikomitésekretær for en Catering Co., Ltd.: Jeg håper å presentere en veldig kreativ arkitektonisk egenskaper som salgsplass for forbrukere.Vi vil presentere våre utmerkede retter og Beijing -hulrom og Jingyun til Beijing og landet, og til og med internasjonale turister, slik at de kan oppleve kinesisk tradisjonell kultur og smake på kinesisk tradisjonell mat.

I dag prøver flere og flere cateringfirmaer og matselskaper å samhandle med tradisjonell kultur, som også varmer en annen bransje.Da reporteren kom til et Beijing -arkitektonisk designfirma, møtte designerteamet og tegnet tegninger for dekorasjonsdesignplanen til en restaurant i Wuhan.Siden begynnelsen av dette året har 80%av designordrene vært nasjonale tidevannselementer.

Arkitektdesigner Liu Daohua: Når vi designer, må vi koble oss til naturen og koble sammen det omkringliggende miljøet.

Introduserer visningen og samspillet mellom tradisjonelle folkeferdigheter i cateringområdet, integrerer kinesiske tradisjonelle kulturelle elementer som skyggedrama, maleri og eldgamle arkitektur med temaet for restauranter, og åpner også for nytt vekstplass for cateringforbruk.

By hzshzy