◎ Vitenskap og teknologi Daily Reporter Zhang Jiaxing
Reporteren lærte fra Peking University den 23. at bruken av den innenlandske Qplus skannende sondemikroskop av den uavhengige utviklet innenlandsk QPLUS -type, professor Jiang Ying, professor Xu Limei og akademiker av akademiker Wang en Ge vant første gang.Resultatet ble publisert i Magazine «Nature» 22. mai.
Teamet brukte importert utstyr for å utføre tidlig letearbeid (to outs i toppen), og data av høyere kvalitet (to i den nedre raden) med uavhengig utviklingsutstyr i den senere perioden.Fotokilde: Jiang Ying Team ved Peking University
Et sett med sammenligningskart levert av forskerne viser at det også er en isoverflateavbildning, en skarp vinkel, og kan tydelig vise hydrogenbindinger i mikro -visjonen; .»Ved å bruke vårt innenlandske utstyr kan vi få tydeligere avbildninger.» Jiang Ying introduserte at fem -grensen og åttekantede konturer på isoverflaten i bildet er klare, og avbildningsdiagrammet på importert utstyr er vanskelig å skille antall kanter.
Ifølge rapporter har Jiang Yings team lenge vært forpliktet til uavhengig forskning og utvikling og anvendelse av skanning av detektivmikroskop med høy oppløsning, og innovativt utviklet QPLUS -skanningssondeknologien basert på statisk elektrisitet med høy endt. Verden for å oppnå hydrogenkjerner avbildning.For å bryte gjennom isolatorens vanskeligheter, utviklet teamet en generell karbonmonoksidmolekylær modifisering nålspissteknologi, som kan realisere stabil atomavbildning på forskjellige isolatoroverflater og få data av høyere kvalitet enn importert utstyr.
Fotokilde: Jiang Ying Team ved Peking University
«Nature» magasinanmelderevaluering, ved å bruke Qplus skanningssonskop for å utføre atomavbildning på isoverflaten er en viktig teknologisk innovasjon; oppløsningen som er oppnådd er enestående i isoverflateavbildning;  
Kilde: Vitenskap og teknologi daglig
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy