4. Mai
Det er en pilfluff som flyrToppperiode
Under virkningen av sterk vind og tørr temperatur
Pilene vil gradvis samle seg på begge sider av gresset og veien
Samtidig som reiser og helse på massene
Det er også en stor enSkjult fare
Willows er brennbare stoffer
Hvor raskt er brannforbrenningshastigheten til Minghuo?
Eksperimenter for å fortelle deg
I videoen antente brannmannskapene Willow Wool med en lettere
Flamme tenner raskt i nærheten av ugress
Brannmenn utvekslet umiddelbart redning
Mindre enn 3 sekunder
Flammen utvides raskt
Spredningshastigheten er veldig rask
Plasser en gruppe pil
Jeg så etter at jeg møtte en lys brann
Willow Willow brenner raskt
Etter noen minutter blir brannen større
Flame slukte kjøretøyet
Topprøyk på stedet
Du kan se gjennom demonstrasjon av brannmenn
Willow Willow!
Kan øyeblikkelig antenne de omkringliggende brennbare
Konsekvensene kan være katastrofale
Yangliu Fei kontrollerer Golden Township i Golden Township
Nylig satte Golden Chan Township den omfattende forebygging og kontroll av Yangliu Feicu på forhånd, og gjennomførte høy -tetthet og høyfrekvens Yangliu Feicu fukting av virksomhet på ødemark, ugress, ledig land osv. Reisemiljø.
Rydd opp og gjør en god jobb med fukting og rengjøring.I nøkkelperioden for sprekker av fruktflokken fra 10: 00-16: 00 var den akkumulerte høytrykksvannsprøytingen, sprøyting og rengjøring av den akkumulerte flygende fluffen betimelig.
Avklare ansvar og styrke inspeksjonene omfattende.For å stole på skogsystemet og inspeksjonssystemet økes skogvaktens inspeksjonsfrekvens, og samtidig styrkes skogenhetene og det styrkede vedlikeholdsenhetene for å styrke fuktings- og rengjøringsarbeidet på en riktig måte for det sentraliserte området av Yangliu fuxi.
Propaganda og veiledning for å forhindre at kattavtrykk forårsaker brannfare.Bruk offentlige kontoer og WeChat -grupper, etc. for å øke publisiteten til Willow Fire -forebygging, forbedre bevisstheten om brannforebygging av innbyggere og skape en god brannforebyggende atmosfære som alle verdsetter.
I løpet av de siste dagene har pingen et byggekontor og brannavløsning utført våtiseringsvirksomhet på det konsentrerte området til Yangliu Feicu i jurisdiksjonen for å effektivt forhindre akkumulering av katkiner og på tide utelukke brannsikkerhetsfarer.
Servicesenteret for sosiale offentlige anliggender organiserer personalet på skogstasjonen for å utføre vannsprøyting med høyt trykk, sprøyting og fukting av de økologiske skogene utenfor Pisuns voll og det nordlige lille elveskoglandet for å forhindre problemer før de oppstår.
I tillegg kombineres landsbysamfunnene aktivt sammen med brannvesen og eiendom, og utførte veier og skogland våte operasjoner for å gjøre en god jobb med å fly flokkulering for å forhindre at flykving fører til skjulte sikkerhetsfare.
I neste trinn vil Golden Township fortsette å gjøre en god jobb i den omfattende forebyggingen og kontrollen av Yangliu Feicu.
Utvide lesing
Beslektede saker
På ettermiddagen 9. mai 2023 tente en mann The Willow Wool på østsiden av Orahot, Hohhot, Hohhot, indre Mongolia,Forårsaket en nærliggende 3000 kvadratmeter stort plen.
Beslektede saker
29. april 2023 så han Moulin, personen som har ansvaret for et selskap i Funiu Road, Nanyang City, Henan -provinsen, et stort antall piler i gårdsplassen, og antente med en lighter som ble båret med seg. , blader, søppel osv. Brannen spredte seg til brannen i møbelfabrikken ved siden av og antente også de nærliggende frokostbutikkene og bilbutikkene.Politiets felles brannvesen kontrollerte brannen på nesten to timer.
Beslektede saker
29. april 2023 så han Moulin, personen som har ansvaret for et selskap i Funiu Road, Nanyang City, Henan -provinsen, et stort antall piler i gårdsplassen, og antente med en lighter båret med segDet forårsaket de døde grenene, blader, søppel, etc. av bakken, og brannen spredte seg i økende grad til verkstedet i møbelfabrikken ved siden av også frokostbutikker og bilbutikker i nærheten.Politiets felles brannvesen kontrollerte brannen på nesten to timer.
Willow Willow er brannfarlig, ikke rot med «ild»!
Yangxu, Catkins er ekstremt brennbare
Tilfeldig opplyst pilen som forårsaker ild for å forårsake brann
Lys vil bli straffet ved administrativ straff
I respekt, forbrytelsen ved å forårsake brann og sette fyr på
Ha det tilsvarende ansvaret
Forårsake tap av eiendommer
Det vil også bære det tilsvarende sivile kompensasjonsansvar
Synd
Forbrytelsen av å miste brann refererer til en brann forårsaket av oppførselen til personens feil, forårsaker alvorlige konsekvenser og skade offentlig sikkerhet.
Standard for saken:
Hvis uaktsomheten forårsaker brann, hvis en av følgende omstendigheter mistenkes for en av følgende situasjoner, skal en sak belastes.
(1) de som forårsaker mer enn én person, eller mer alvorlig skadet tre personer;
(2) de som forårsaker offentlig eiendom eller andres eiendommer til å miste mer enn 500 000 yuan eller mer;
(3) husene som forårsaker mer enn ti familier og andre grunnleggende levende materialer blir brent;
(4) forårsaker skogbrannen.
(5) Andre situasjoner som forårsaker alvorlige konsekvenser.
Avstraffelse:
Hvis forbrytelsen ved å miste brann vil bli dømt til fengsel i tre år og syv år;
Hvordan forhindre pil
Disse punktene må mestres
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy