Inspeksjon og poster mangler eller er grovt bygget. .
I henhold til rapporter oppfyller den spesielle nøkkelinspeksjonen av inspeksjonsstedet til matproduksjonsforetaket inspeksjonskravene; Inspeksjon og bruk den.
Samtidig har også tilsyn med små matproduksjoner og prosesseringsverksteder styrket. .Prøvetakingsinspeksjonen av den lille verkstedet ble inkludert i det daglige tilsynet og inspeksjonsarbeidet, og skapte et rettferdig konkurransemiljø for de sertifiserte foretakene og små workshopene.
▲ Advokatfullmektiger er sjekket.Intervjuede enheter tilståelse
Det er underforstått at Jiangbei District Market Supervision Bureau og Municipal Food and Drug Inspection Institute gjennomførte full dekningsinspeksjoner av mer enn 50 matprodusenter i deres jurisdiksjoner.Profesjonelle poengsummer gjennomføres for matproduksjonsbedrifters fabrikkinspeksjonslenker.Fire resultater er satt i henhold til inspeksjonssituasjonen, og behandlingsplanen er formulert etter tur, som er beordret til å rette opp 9.Gjennom denne spesielle inspeksjonen ble de skjulte farene ved risikoen for matproduksjonsbedrifter omfattende undersøkt, og forskjellige problemer som eksisterte i inspeksjonen av bedriften i mateksporten av mat ble effektivt undersøkt.
I følge den relevante personen som har ansvaret for markedet for markedstilsynsbyrå i Jiangbei -distriktet, er inspeksjonen av matfabrikkinspeksjon et viktig tiltak for å sikre matsikkerhet. Forsvarslinjen for markedet, og effektivt beskytte folkets mattrygghet.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy