Jianhua eksperimentell skole/fotokonstruksjon
For noen dager siden, på lekeplassen til Jianhua Experimental School i Beijing, var latter og jubel, og det fjerde Spring Sports Carnival som ble holdt av skolen, var i full gang.Temaet for dette arrangementet er «Laughing and Songs to Draw the Spring Day», som tar sikte på å stimulere studentenes sportsentusiasme gjennom en serie innovative idretter og forbedre studentenes fysiske form.
Reporteren så på scenen at alle slags oppblåsbare fysiske treningsrekvisitt var fylt med hele lekeplassen.Før kampen førte læreren elevene til å gjennomføre en omfattende oppvarmingsøvelse før kampen.I konkurransen samarbeidet studentene med hverandre og oppmuntret hverandre, kombinert med boring, løping, hopping osv., Og de forskjellige oppgavene ble fullført sammen
Li Wenbo, en elev på Jianhua Experimental School, sa til reporterne: «På dette spillene utarbeidet skolen en ny oppblåsbar pute for oss. Jeg har aldri spilt den. Gruppeprosjektet har også gjort klassen vår mer forent. Spill.
De siste årene har Jianhua Experimental School alltid implementert nasjonal idrettsutdanningspolitikk, knyttet stor betydning til sportsarbeid og brukt det som en viktig måte å forbedre den omfattende kvaliteten på studentene.Ved å holde idretts- og kulturfestivalene, skolespill, fotballbasketballkonkurranser og andre aktiviteter, vil studentenes kjærlighet til sport og dyrke studentenes teamsamarbeid og bevissthet om konkurranse bli stimulert.Samtidig tar skolen også oppmerksom på forbedring av idrettsanlegg og gir elevene et godt idrettsmiljø.Wang Gongyi, direktør for den omfattende disiplinen til Jianhua eksperimentell skole, sa: «Skolen sikrer ikke bare at elevene kan oppnå tilstrekkelig trening gjennom daglige faste morgenøvelser og store aktiviteter, men også vise sine unike fordeler i kroppsøving. Gjennom vår Innovative 4+x kroppsøvingskurs -modeller lar elevene mestre to idrettsferdigheter på grunnskolestadiet og virkelig realisere den dyptgående læringen og praksisen med idrettsferdigheter. forbedre studentenes sportsferdigheter og konkurransedyktig status.
Den vellykkede eierandelen av dette Spring Sports Carnival gir ikke bare elevene en scene for å vise seg selv og utfordre seg selv, men også en viktig prestasjon innen skolens sportskulturkonstruksjon.(Reporter Liu Chang)
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy