I 2024 ble det første stoppet av Shandi Outdoor Sports Science Fitness -veiledning og forkynnelsesaktivitet holdt i Qingdao, Shandong.Nesten 100 mennesker fra China Climbing Association, Shandong Mountain Outdoor Sports Association, Qingdao Sports Business Development Center Sports Social Organization Development Department, representanter for National Mounting Mountaineering Fitness Conference, og representanter for forskjellige distrikter (byer) i Qingdao deltok på forkynnelsesaktivitetene. Essens

  Peng Aiqin, direktør for Outdoor Sports Department of the China Mountainering Association, introduserte at vitenskapelig kondisjonsveiledning er det grunnleggende arbeidet med nasjonal kondisjon og nasjonal helse. «Over hele landet har bygget en kommunikasjons- og læringsplattform. Det har åpnet kanalene for gjensidig hjelp og gjensidig hjelp, og samlet utvikling av høy kvalitet for å fremme helsetjenester Kina.

  Shanxi Outdoor Sports Science Fitness Guidance Project er et spesielt prosjekt for å fremme begrepet vitenskap og sikkerhet og kondisjon for publikum i form av korte videoer som er involvert i prosjektet og holder et forelesningssal. er spredt på plattformer som Douyin, som dekker prosjekter med høy oppmerksomhet, høy deltakelse, høy formidlingsverdi og lavere opplevelsesgrense for fjellklatring, fotturer, fjellklatring og isklatring.

  Under veiledning av den generelle divisjonen av den generelle administrasjonen av idrett, under den 15. nasjonale fitnessdagen og den første sportspropagandauka i 2023, opprettet fjellklatringssenteret den offisielle beretningen til «Mountain China» på Douyin -plattformen og ga ut den korte Video av Outdoor Sports Science Fitness Guidance Series Outdoor Sports ScienceFor tiden har det totale antallet prosjektkommunikasjon oversteg 300 millioner ganger, og de offisielle kontoen fans er 73 000.I 2024 vil Mountain Outdoor Sports Science Fitness Guidance Project fortsette å være rik på former og innhold, legge til offline aktiviteter, gå til grasrota og universiteter i form av forelesningshaller og fremme det vitenskapelige kondisjonskonseptet utendørs sportsutøver.

  I første stopp av forkynnelsesaktivitetene forklarte Luo Le, lærer ved Institutt for sosial idrett ved Beijing Chemical Technology University, forklaringen på stedet av Sun Tao, en utendørs sportslærer i China Mountain Climbing Association, og gjorde målrettet Veiledning for den nåværende utendørs idretten i fjelllandet.

By hzshzy