Nylig vil det «Healthy China, Maternal Action» -programmet for mors og barnehelse og barnehelse -hele sykkelen til Full -Cycle Companionship Alliance bli lansert i Beijing.
Alliansen ble i fellesskap sponset av National Maternal and Child Dairy Engineering Technology Research Center og andre enheter. Vitenskap om helsemessige kunnskaper om mors helse. Produkter til service, som gir omfattende omsorg og omsorg for mors og spedbarn.
Tang Hong, daglig leder for Sanyuan Food, sa at alliansen vil implementere presis ernæringstesting for den kinesiske moren og spedbarnsbefolkningen, gir vitenskapelig ernæringskondisjoneringsveiledning og styrker populariseringen av vitenskapelig og sunn kunnskap om mors og spedbarn.Fokuser på gruppen av landlige leger, og forbedrer gradvis kvaliteten på svangerskapet til landlige mor og spedbarn.
Chen Lijun, sjefforsker for Sanyuan -mat og direktør for National Mother and Child Research Center, delte temaet «forsknings- og industrialiseringsapplikasjonen til den kinesiske mors og barn ernæringsgruppegruppegruppen», introduserte forskningsresultatene fra den nasjonale mor og mor og Barneforskningssenter og forskning på 1000 dager i livet i det tidlige livet.
Yuan Haosong, daglig leder for Beijing Shounong Food Group Co., Ltd. og styreleder for Sanyuan Food, sa i sin tale at Shounong Food Group som et stort landbruksfirma i Beijing.Som kjernen Sub -Brand of the Shounong Food Group og en av de gamle kinesiske prøvene, har Sanyuan -maten gått gjennom 70 år med strålende reise og alltid skapt hvert produkt med oppfinnsomhet, som en «babyflaske» på menneskers bord.Det å stole på National Maternal and Child Research Center, og tok ledelsen med å lansere studiet av kinesisk morsmelkegruppestudier i Kina, og ble det første innenlandske meieriselskapet som lanserte en klinisk verifisering av mor og barn og baby.Etter den nye nasjonale standardpolitikken var det den første som oppgraderte sine spedbarnsformel melkepulverprodukter for å oppgradere A2 -melkekilder, og mater ernæringssporing til produksjonen av produktet.
På lanseringsmøtet lanserte Sanyuan -melkepulveret to nye nye produkter av Aili YouLou -Aili Youshiko, Aili Youshiyuan spedbarnsformel melkepulver.De nye produktene fra de to spedbarnsformelen melkepulver er utviklet fra National Mother and Child Research Center.For tiden har Jilo lansert på nettet i Jingdong supermarked.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy