Har du hørt om å reise med løpet?19. mai ble Jiangsu -provinsen, som ble arrangert av Jiangsu Sports Bureau og People’s Government of Nanjing City, fremmet forbrukerserie for å promotere forbrukerserier. «Sportsarrangementsliste for å drive sportsforbruk med arrangementet.
Arrangementsstedet ga ut en liste over sportsbegivenheter fra slutten av mai til august i år fra slutten av mai til august, inkludert 40 arrangementer, inkludert friidrett, svømming, sykler, vann, fotball og andre sportsprosjekter Arrangementer+turisme «Nye scener og nytt spill venter på at flere sports- og turismeentusiaster skal låse dem opp en etter en.
På arrangementet ble flagget til «Follow the Event» holdt.
På grunn av et spill, svøm en by.Fra 18. til 19. til 19. på den andre siden av arrangementet åpnet Nanjing Rowing Masters 2024 i Xuanwu Lake.Ved siden av stadion, kan spesialitetssamling i jinlingstil og trend sportsmarkedssamling. Markedet er også utstyrt med CCB Digital RMB -publisitet og visning, idrettslotteri offentlig velferds publisitet og andre aktiviteter for å fremme de deltagende menneskene til å oppleve vitaliteten til idrett og forbruk i den rike kultur- og idrettsvirksomhetens turistscene.
De siste årene har «Sports+Tourism» fortsatt å «gå nytt» og har en god måte å aktivere entusiasmen og utgiftene til turismen til idrettsturisme, som blir ønsket velkommen av sportsturismeentusiaster.Årets Wuxi Marathon har totalt 33 000 mennesker som deltar, noe som gir økonomiske fordeler på 283 millioner yuan.I fjor ga Jiangsu -provinsen ut 20 butikksaker i sportsforbruksscener for å organisk integrere feriestedet, stadionområder, sportsbegivenheter og forbrukerfestivaler.
«Sport og fritidsforbruk blir mer og mer dypt populært. Denne gangen dekker denne gangen» etter racingreiser «sportsliste Bare beriker tilførselen av sportsprodukter, men driver også massene til kondisjon og føler et bedre liv. for turismeforbruk.
Det rapporteres at dette arrangementet skal implementere «varsel om generalkontoret for den generelle administrasjonen av idrett, det generelle kontoret til handelsdepartementet, det generelle kontoret til kultur- og turisme for» varsel om sportskonkurranse som går inn i inntreden Scenic Area, som kommer inn i distriktet og kommersielle distrikt «-effekter, utdyper integrasjonen av kultur- og idrettsreiser, og frigjøring av forbrukspotensial, er det også den første provinsielle temaet sportsforbruksfremmende aktivitet i Jiangsu.Nanjing er første stopp av arrangementet. «, bli» energi «-forbruk» energi «» å øke «økonomien er med på å bygge en idrettsarrangementsøkonomi og fremme økonomisk vekst for sport og fritidsforbruk.
Vedlegg: I 2024, Jiangsu «Traveling with the Race» Sports Event List (i slutten av mai til august)

Kilde: KryssnyheterDysterDyster

Rediger: Zeng Xueqi

Gjennomgang: Gao Renquan

By hzshzy