For å popularisere kunnskapen om vitenskapelig og teknologisk kunnskap og fremme den vitenskapelige ånden, og ytterligere styrke kreativiteten og vitenskapelig literacy of Young People, den 18. mai, General Women’s Federation of Party Branch og Guan Working Committee of Tanghuang Community , Caohu Street, Xiangcheng District, Suzhou lanserte, utforsket vitenskapen Popular Science Week -aktiviteter, prinsippene for å riste generatoren til tenåringsvitenskapen, og veilede dem til å gjøre små eksperimenter på hånd -skurkeringsgenerator, og derved stimulere deres interesse for vitenskap og dyrke Hender -på praktisk evne.

I begynnelsen av arrangementet introduserte personalet prinsippene for hånd -skipsgeneratorer i detalj gjennom en detaljert forklaring og fysisk visning, og viser prosessen med å transformere mekanisk energi til elektrisk energi, og understreke viktigheten av energiutnyttelse. , ungdommene som deltok i arrangementet var interessante, og de løftet hendene for å stille spørsmål, og viste et sterkt ønske om å vite.

I løpet av den håndlagde økten laget tenåringene personlig et lite eksperiment med håndskaking av generatoren.De samlet seg nøye i henhold til trinnene som personalet forklarte, hjalp hverandre og utvekslet deres produksjonserfaring aktivt.Etter en viss innsats ble små eksperimentelle arbeider med hånd -skurkede elektriske maskiner endelig født.Barna rystet generatoren spent og så på lysboblene lyste opp, og ansiktet var fylt av suksessens glede.

By hzshzy