Tekst/Yangcheng Evening News All -media Reporter Li Gang
Foto/Guangdong Science Center levert
Fra den morsomme «fantastiske kjemiskuren» til den ukjente «fremmede historien», fra «Mars -oppdraget» bak historien bak luftfartskarrieren til «Blue Whale: The Return of the Great Big Things» i den mystiske dyp -Sea -verdenen .Reporteren lærte fra Guangdong Science Center at nylig, den 14. Beijing International Film Festival Science and Technology Unit og China Science and Technology Museum Special Effect Film Screening Activity startet. I løpet av den 5. ble 12 populære vitenskapsfilmer gitt ut samtidig.
I følge rapporter dekker filmene fra dette mesterverks displaybegivenheten mange felt som naturvitenskap, universets leting og biologisk mangfold. Også med kunstnerisk glede vil filmen bli utgitt på Giant Screen Theatre, Ball Cinema og 4D -teatre i Science Center, og bringe en fargerik vitenskapelig audiovisuell opplevelse til publikum.
Det rapporteres at i løpet av utstillingsperioden vil Guangdong Science Center Science and Technology Cinema også lansere filmsalongarrangementet i kombinasjon med filmen for å berike publikums vitenskapelige opplevelse og forbedre publikums forståelse og interesse for vitenskapelig kunnskap ytterligere.Guangdong Science Center har for tiden fem mainstream spesialeffekter teatre av Giant Curtain Theatre, Ball Cinema, Four -Dimensional Theatre, Virtual Aviation Action Theatre og 3D Theatre, og er utstyrt med en liten klasse teatersalong. gjør populærvitenskapskunnskap mer levende og interessant.Under showet kan publikum kjøpe billetter gjennom den offentlige kontoen eller mini -programmet til Guangdong Science Center.
(Del) Innledning:
Ballfilm
Magic Digital World
Denne filmen vil ta deg inn i den magiske verdenen av visuelle effekter.Vi vil utforske hvordan vi kan skape synsparende visuelle effekter for filmer og dataspill, og reglene og naturlige regler som overskrider den virkelige verden skinner.Sammen med Hollywood -skuespilleren Peter Stanman tok han fatt på en spennende all -dome -reise for å utforske den magiske reisen til datamaskinens tildeling til en fantastisk eksplosjonseffekt.
Fantastisk kjemisk reise
Filmen bringer publikum inn i en dynamisk molekylær verden gjennom avansert vitenskapelig visualiseringsteknologi.I denne verden vil vi utforske mitokondriell og i dyptgående forståelse av celler.
Den skinnende nattehimmelen
I den lange historien til de 5000 årene med den kinesiske sivilisasjonen er det mange myter og legender som sirkulerer, og et stort antall historiske skikkelser som har oppnådd ekstraordinære vitenskapelige og teknologiske prestasjoner har dukket opp.Med kontinuerlig utvikling av moderne kinesisk teknologi øker også planetene, planetens overflateegenskaper og romfartøy oppkalt etter disse mytene og historiske skikkelser i universet.Filmen vil føre publikum til å forfølge fotsporene til kinesiske forskere og utforske den gamle og moderne vitenskaps- og teknologikulturen i Kina i universet.
Gigantisk skjermfilm
Alien Qi Yuji
Denne filmen forteller hovedsakelig at Dr. Robotics og hans robotassistent på fremtiden er arrangert av Superiors for å finne en manglende robot.De tok det lille romfartøyet til planetens deteksjonsstasjonsbase, men fant ut at tyngdekraften og tyngdekraften til planeten var ekstremt ustabile.Under utforskningen oppdaget de en naturlig dannet romtidstunnel.
Tiger Penguin Agent Team
Tiger Penguin Morris falt mirakuløst fra himmelen til jungelen.Hvorfor er moren en tiger, men barnet er en fisk?Da fremtiden til jungelen ble hengt på frontlinjen, bestemte Morris og hans partnere seg for å bruke sin visdom for å knuse de onde programmene til den dårlige fyren Koala.Et eventyr fullt av latter og overraskelse er i ferd med å begynne.
Blå hval: Gå tilbake til det store objektet
Den blå hvalen er det største dyret noensinne i historien.Denne filmen forteller at forskere og mannskapet fant en blåhvalspor i det avsidesliggende hjørnet av havet og følger dem med enestående utforskning.
4D -video
Dolphin Story
Denne filmen samler forskjellige typer marine skapninger som delfiner, sjø ål og blekksprut, og viser en unik og barnlig dyp -sea -verden.Da den lille delfinen Dell, som bodde i Yuer -byen, snudde seg rundt havbunnen, fant han tilfeldigvis en magisk bue.Imidlertid forventet jeg ikke at den onde sjøen Eel Gang også la merke til hemmeligheten bak denne buen.
Panda -legenden -Svart hullkyss
«Black Cave Kiss» er den siste 4D -science fiction -animasjonsfilmen som ble lansert av China Science and Technology Museum. innså vennskapet.Til slutt fant de ekte selv og høstet verdifullt vennskap.
Dinosaur King Volcano Tour
Denne filmen forteller at de «små humpene» av den spesielle voldelige dragen har mistet moren sin siden barndommen, og ledsaget av farens «mesterforbud». .Inntil en dag ble Xiaoyu fanget av en gruppe onde hodebunns drager.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy