Velkommen til sammendragskartet over de nasjonale turistattraksjonene!Her er klassiske turistattraksjoner og spesialitetsattraksjoner fra hele landet for å gi en omfattende referanse og veiledning for reisen din.Det vil fortsette å bli oppdatert senere!

  Først av alt anbefaler vi at du drar til Jiangsu, en langetablert og kulturell provins med mange berusende turistattraksjoner.Her kan du utforske eldgamle

Gamle eldgamle byer, setter pris på den moderne bystilen og setter pris på den vakre naturlige naturen.Essens.. Jiangsu Tour vil definitivt få deg til å henge.

  Hvis du liker Jiangnan Water Village, kan det være lurt å dra til Suzhou, Hangzhou og andre steder for å besøke den vakre naturen i Jiangnan Water Villages som Humble Administration Park og West Lake.Du kan også oppleve lokale tradisjonelle kunsthåndverk og mat, og føle den unike sjarmen til Jiangnan.

  Hvis du har et mykt sted for landskapet i naturen, kan du velge å gå til den naturlige naturen i naturlig natur som Jiuzhaigou og Zhangjiajie.Her kan du glede deg over de praktfulle fjellene, klare innsjøer og rare landformlandskap og kjenne naturens magi og skjønnhet.

  I tillegg må vi ikke gå glipp av byattraksjonene som Shanghai’s Bund og Pearl River Night Tour i Guangzhou, slik at du kan føle velstanden og sjarmen til moderne byer.Samtidig kan du også smake på lokal mat og oppleve ulik kultur og skikker.

  Til slutt, hvis du vil finne noen nisjeattraksjoner, anbefaler vi deg å dra til den gamle byen Lijiang i Yunnan og Tulou i Fujian.

By hzshzy