Wang fan
Nylig, på Taikoo Plaza, Chengdu, er det iscenesatt en fasjonabel og interessant internasjonalt forretningsdistriktsutforskning.
For å fremme konstruksjonen av den økonomiske kretsen av Chengdu -Chongqing Shuangcheng, synge «Shuangchengji» og bygge en «økonomisk krets» sammen, gjøre alt for å bygge et «Century -Old Fashion Chunxi · International First -Class Business Circle» , og aktivt skape en ny scene for integrering av kultur- og sportsbrigader i Jinjiang -distriktet, og fortsetter å lansere lanseringen av den rike nye tilførselen av sportsforbruk, og den kulturelle reiselivstreken er sponset av People’s Government of Jinjiang District, Chengdu, The the Cultural and Sports and Tourism Bureau of Jinjiang District, Chengdu, Chunxi Road Fashion Vitality District Management Committee, Chengdu Jinjiang District Commerce Bureau, Chengdu Centennial Spring Spring Vertsed by Xixi Group Co., Ltd., den fjerde Kina Greenway Sports Life Carnival og The «Centennial Chunxi Reinstation» International Business District City Exploration Race co -organisert av gatekontorene i Jinjiang District for å fullføre konkurransen i Taikoo Plaza, Chunxi Road.
Ta sport som media, akselererer den dype integrasjonen av kultur- og forretningsbrigaden
Arrangøren av arrangementet bygger innovativt formen for Urban Exploration Competition, forbinder «One Corridor, Five Lines, Nine Scenes and One Place», integrerer elementene i trend, mote, humaniora, kultur og andre elementer, og setter opp Vientiane Jinjiang , Health Jinjiang, Fireworks Jinjiang og Happy Jinjiang 4 Lines. i dybdeutforskningsreisen.
Det er verdt å nevne at hovedstedet for dette arrangementet ikke bare valgte Chunxi Road Business District, men også benyttet anledningen til den nasjonale bevegelsen som en mulighet. Integrering av kultur- og forretningsreiser og utvikling.
Av basen, skape en nasjonal bevegelse som er elsket av hele alderen
Rundt klokka 16.00 samme dag var mengden av hovedstedet bølgende.Alle planla de beste rutene av seg selv, og gikk til gatene og smugene til Jinjiang gjennom turgåing, sykler, buss, t -bane, etc.
For å imøtekomme behovene til flere innbyggere, satte denne hendelsen innovativt opp en rekke prikksjekk -i oppgaver som Tea Art Masters, Flying Flowers, Painting Arts og Superstars Shots.Ulike problemer med å sjekke -i oppgaver vil få tilsvarende punkter.»Vi er Park City -linjen. Mens vi sprekker mystiske oppgaver, føler vi Jinjiangs urbane stil. Det føles som en mikrovurdering. Det er spesielt lykkelig gjennom hele prosessen.»Det er underforstått at det var 13 grupper spillere som kom fra Dujiangyan for å delta med dem.»Jeg tok barnet mitt til å delta. Barnet sa at jeg neste uke vil ta de andre 3 linjene og slå inn.»
Tar konkurransen som en gjerning, tenner byens lidenskap for verdens spill
Hovedstedet for verdens spill og kreative markeder i arrangementet er også livlig.Wang, som opplevde bueskytingen med datteren, sa: «Vi kom fra Guangzhou for å spille. Når du ser det livlige her, vil vi oppleve det. Mange idretter blir ikke sett før. Gå til markedet der for å spasertur.
I 2001 ble retningsbevegelsen den offisielle konkurransen i verdensspillene.I august 2025 blir prosjektet avduket på de 12. verdenslekene i Chengdu.Den sterke atmosfæren i World Games sprer seg på Chunxi Road, og natten kommer sakte, og flere og flere forbipasserende -ved å delta i arrangementet.
For noen dager siden ga General Office of General Administration of Sports, General Office of the Ministry of Commerce og General Office of the Ministry of Culture and Tourism i fellesskap «varsel om å utføre» Sportskonkurransen som inngår i naturskjønne område , Inn i distriktet og kommersiell distrikts «aktiviteter for å oppmuntre lokaliteter til å bygge en gruppe høy popularitet og høy popularitet, det innflytelsesrike merkevaremerket, gi spill til den omfattende effektiviteten til sportsbegivenheter og transformere» trafikken «som er brakt av arrangementet aktiviteter i økonomienes «inkrementelle».»Centennial Chunxi som starter igjen» Den internasjonale forretningsdistriktsutforskningskonkurransen er en positiv respons på «tre -in -entry» -politikken for sportsbegivenheter.I fremtiden vil Jinjiang fortsette å utforske den nye modellen for å kjøre konkurransen, berike tilførselen av sportsforbruk og fremme koblingseffekten av utviklingen av sportsindustrien. vil bli de daglige vanene til Chengdu -folk, og gå ut for å skape Sichuan -provinsen.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy