Fra det urbane stedet til det viktige naturskjønne stedet med viktige naturskjønne steder
Huasheng Online 17. april (All Media Reporter Tian Yucai -korrespondent Li Chengyi) Fra og med 15. april åpnet Zhangjiajie City en dedikert linje med byvisning på byen.
Det er underforstått at Zhangjiajie City Scenic Tourism Passenger Dedicated Line implementerer en enhetlig offentlig bil offentlig, enhetlig modellstandarder, enhetlige tjenestespesifikasjoner og enhetlige planleggingsoperasjoner, og vedtar «Tourism Line+Custom Passenger Transport» -operasjonsmodellen.
I prinsippet kjører DE -linjens retning i henhold til den opprinnelige naturskjønne passasjerlinjen. urbant område.Tilpasset passasjertransport drives fleksibelt i henhold til de tre modusene for skyttelbuss på stedet, fast punkter og kortvarig tilbakevisning. Point Travel Service.
Ansvarsfraskrivelse: Huasheng Online uttalelse og synspunkt dom forblir nøytral, og gir ingen eksplisitt eller underforstått garanti for nøyaktigheten, påliteligheten eller integriteten til innholdet som er inneholdt.Artikkelen er bare forfatterens personlige synspunkt, og bør ikke brukes som grunnlag for investering.Leserne bør lære mer om alle relaterte investeringsrisikoer og ta sitt eget ansvar.Noen artikler er publisert av internettforfatteren, og opphavsretten eies av forfatteren.Forfatteren skal være ansvarlig for ektheten og opphavsretten til artikkelen og bildene.Når en copyright -tvist er utløst og riktig innehaver foreslår innvendinger, vil Huasheng Online slette det tilsvarende innholdet i samsvar med relevante lover og forskrifter.Ansvaret for overtredelse skal bæres av innsenderne på egen hånd.Hvis du har noen innvendinger mot denne artikkelen, kan du kontakte oss 38160107#(#Endre til@) qq.com.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy