Yangtze Evening News, 24. mai (korrespondent Pan Yuansong -reporter Chen Yong) den 23., 2024 National Geoplast Valley Series (Yangzhou Jiangdu Station) åpnet på Gate Stadium på Jiangdu Sports Center.
Åpningssted
Denne konkurransen er arrangert av China Senior Sports Association, Jiangsu Province Sports Association, Jiangsu Gateball Association, Yangzhou Sports Bureau, Jiangdu District Government, Municipal Elderly Sports Association, Jiangdu District Cultural and Sports Tourism Bureau, District Sports Federation, District Sports Federation the District Goal Ball Association er vert.Før åpningsseremonien var Warm Field Show fantastisk, og båndet danset motet og heroisk fra «Chinese Dragon and Lion Sports City».
Denne konkurransen er delt inn i 5 -personers gruppekonkurranser og dobbeltkonkurranser.Lagkampen vil bli utført i gruppesyklusløpet, knockout og eliminering av sluttspill.
Konkurranse
På feltet er eldre venner sterke og dyktige, og de er spredt på banen for å vise stilen til nasjonal kondisjon.En dør, to dører, tre dører og kollisjonsstenger, beveget seg på en gang, kjørte skyene og scoret hver en god ball, og vant jubel og applaus for mange publikum og ansatte på scenen.»Passing», «Impact» og «Blinking», konkurransedyktig status og god åndelig stil med høyt nivå og god åndelig stil, viser sjarmen til målet.
Lidenskapelig
I følge fagpersoner er målballen en sport som integrerer konkurransedyktig, sikkerhet, morsom og intellektuell.Målballen er høydepunktet i Jiangdu -massesporten, og praktiserer mange mennesker.Jiangdu har vunnet 2005 National Genovo Championship, og vunnet den første gullmedaljen i provinsen for å vinne den nasjonale keeperen. National Gaming Championships, Canal City Gaming Invitational Tournament og National Geoplage -keeperen.
Den aktuelle personen som har ansvar sa at det nasjonale ballspillet til nasjonale eldre, ga en god mulighet for integrering av Jiangdu idrettsreiser og -masiv, og åpnet et vindu for folket i Jiangdu -kulturen og berørte Jiangdu -turisme for de lokale vennene til den land.Jiangdu District Cultural and Sports and Sports and Sports and Sports and Sports and Sports and Sports Tourism Bureau vil ytterligere polere boutique -lagene, organisere boutique -arrangementer, bygge et «målball» -merke, dyrke deltakere og fremme utvikling av høy kvalitet av Jiangdu massesport.
Skoleparet Xu Yan
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy