03:20
«Det skader virkelig ikke, jeg vil gå ned trappene for å prøve det.»
Wu Hui fra Taiwan, Kina, fungerer som fysioterapeut i Nanjing, serverer spesielle idrettsutøvere og klinikkpasienter i Jiangsu -provinsen, og er opptatt av å tilby fysioterapi og sportsrehabiliteringstjenester.
Under arbeidet møtte Wu Hui mange tilfeller som imponerte ham.En judospiller, hodet på bakken i trening, forårsaker alvorlige skader rundt nakken og ikke klarte å løfte hendene.Etter inspeksjon av Dr. Wu fant han ut at det var et problem med nevrologiske kanaler på nakken.
«Noen overvåkningsartikler kan oppnås gjennom mobilvideo, og det er også treningsutstyr utpekt av landslaget som objektivt kan evaluere muskelstyrken, idrettsutholdenheten og bevegelsesstyrken til utøverne gjennom numerisk analyse for å gi datastøtte for rehabiliteringsprosessen. «Det sies at med utviklingen av teknologi er det mange høye -tech -behandlingsprosjekter. For eksempel er bærbare enheter også et effektivt bevegelsesovervåkningsverktøy. Ved å overvåke bevegelsen av beinkedder og handlingsreaksjoner, kan det hjelpe skadde pasienter til å Gjenopprette raskt den normale bevegelsesmodus
I tillegg til fysisk utvinning, påvirker psykologiske faktorer også ytelsen til idrettsutøvere i spillet.Smerten og skaden før vil få utøverne til å føle at bevegelsen ikke kan gjøres i neste underbevissthet.Wu Huili sa at fysiske terapeuter må gi idrettsutøvere litt psykologisk støtte under utvinningsprosessen for å hjelpe dem med å gjenopprette selvtillit og våge å opptre i trening.
«Nå går landet til orde for store helseprosjekter. Stor helse er ikke annet enn personlig fysisk form og sunne bevegelser.» Hjelpeeffekter.
Arbeidernes daglige klientreporter Liu Jinmeng
Fantastisk i fortiden:
Tror du på lys?Jeg tegner deg for deg | Sangong Video · Ny 360 Light Painted Artist
Fix de små bugs av livet, og si farvel til insekter | tre gong video · nye 360 ​​linjer av divisjonsingeniører
Bare denne «grønne og grønne» er geniale | Sangong Video · New 360 Line LV Pyreated Guardian
Det viser seg at livet kan være så vakkert | Sangong Video · Ny 360 Line Community Creator
Gjør denne skjønnheten aldri visne | sangong video · Nye 360 ​​linjer med kulturell forelesere som ikke er -Heritage
«Mamma -lærer» av internasjonale studenter | Sangong Video · Ny 360 linje med internasjonale kinesiske lærere
De møter ikke døden, men de er nær andres død |
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy