Ta rulletrappen til de tre etasjene på Bohui Square, en «hemmelig base» med et bredt område og frisk luft i øynene.Dette er lufthagen i Bohui Plaza, og det er også stedet for «Xiaoxi Mongolian Movement Center».Klokka 15.00 tok foreldrene barna og deres «sportsverktøy» for å balansere bilen til sportssenteret.

«Kom igjen, barn! Det er fremdeles en sirkel!» Ivrig etter å prøve er det også noen tilsynelatende introverte; foreldre løfter sine mobiltelefoner til side, og forbereder seg alltid på å skyte barnas scener mens de spiller på spillestedet.

«Egentlig sitter du her i lang tid, og det er lett å se få barn i klassen.» Da pekte Xu Fei, rektor for Xiaoximeng Balanced Car Club, til et barn som så litt introvert ikke langt unna, » Denne lille jenta kom hit omtrent tre leksjoner.

På dette tidspunktet kalte han Lisha, sjefen for Xiaoxi Mongolian Movement Center, den lille jenta mild med den gule skumpinnen, og ledet henne sakte foran. ropte «tanking» med en myk voksaktig og høy stemme, og fortsatte å applaudere henne.Den lille jenta rir til slutt sakte og fast i lyden av oppmuntring.

Denne typen ting skjedde nesten hver dag på Xiaosi Meng Mongolian Movement Center. Etablere grunnlaget for idretten og utvikle en god god.

Da reporteren forberedte seg på å ta farvel, fant han ut at det var et instrument ved døren, som så ut til å være uforenlig på arenaen fullt av mobilt utstyr.I følge XU FEI lar dette systemet barn fullføre forskjellige nivåer i form av gjennombrudd.

«Testen av høyde og kroppsstatus er et spørsmål om omsorg for foreldre til hvert barn 2-10. For å la foreldre og barn forstå deres fysiske form tydeligere, introduserte vi bevisst det ‘intelligente fysiske målesystemet’.» Fei sa «Dette systemet er også praktisk for oss å forstå den forskjellige fysiske form for hvert barn. Forrige gang vi holdt et foreldre -barn -sportsmøte, ba jeg hvert barn om å teste det.»

«På den tiden, fordi sønnen min likte det, tenkte jeg på å lage en balansert bilbutikk, og la ham komme for å spille mer.» Barn å lære idrett og bli forelsket i sport.

«Opprinnelig ønsket jeg å utvide noen kurs for trening i overlemmen, men spillestedet var ikke nok, så det ble midlertidig stoppet.» , vil du føle at spillestedet ikke er stort der, men trafikken her er mer praktisk.

By hzshzy