Red Net Moment News 19. april Nyheter(Korrespondent Yang Songhua Wang Jinjin, Peng Xianqiang) Om morgenen 19. april holdt den stående komité for den sjette National People’s Congress of Daxiang District et 22. møte for å lytte til og gjennomgå rapporten fra folkets regjering i distriktet på arbeidet av økologisk miljøvern, som sterkt har fremmet ytterligere optimalisering av det økologiske miljøet.
I 2023 oppnådde den økologiske miljøbyggingen av Daxiang -distriktet fremragende resultater.Imidlertid er det fremdeles problemer som målverdien på luftkvaliteten på det urbane området uten å nå målverdien til det provinsielle økologiske miljøet i begynnelsen av året, og problemene med ustabil vannkvalitet av Shanshui i elven.
I år fulgte den stående komiteen for Daxiang District People’s Congress til konseptet «mennesker -sentrert», og spesifikt organiserte representanter for å gjennomføre inspeksjoner og forskning på kravene og ønsker fra folket til å lengte etter et bedre livsmiljø Ring for at folket skal bygge et bedre økologisk miljø, og tilordne relevante økologiske og miljømessige spørsmål til distriktsregjeringen, og utbedre fristen.
Etter å ha hørt på rapporten fra District People’s Government om rapporten om økologisk miljøvern, gjennomførte District People’s Congress Standing Committee en gjennomgang og tale, og bekreftet prestasjonene til miljøstyring de siste årene, og påpekte at den nåværende eksistensen av god luft Kvaliteten er ikke høy, vannkvaliteten er ustabil, og vannkvaliteten er ustabil.Det kreves at distrikts folks regjering skal utdype den ideologiske bevisstheten ytterligere, og å gjennomgå de økologiske miljømessige spørsmålene og utbedringskravene som har blitt påpekt. Til folks forventninger til folks forventninger, forbedrer massenes lykke og tilfredshet.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy