I anledning den 38. vitenskapen og teknologien i Tianjin, kombinert med temaet for denne vitenskaps- og teknologukken «som fremmer forskernes ånd til å stimulere vitaliteten i hele samfunnet», Tianjin Normal University, Tianjin University of Technology, Tianjin Agricultural College Og andre universiteter gjennomførte suksessivt temaaktivitetene til naturfagundervisning.

  »Det viser seg at det er så mange historier i landet under føttene våre. Disse steinene og jorda har gjennomgått hundrevis av millioner av år. Det er virkelig fantastisk.» 19. mai kom representanter for lærere og studenter fra noen høyskoler og universiteter i Beijing -Tianjin -hebei til Geography of Geography of Tianjin Normal University for å se vitenskapens populariseringsutstilling av «The Sea Sangtian», og gjennomførte en unik forskning og praksisaktivitet.Utstillingen er delt inn i 15 enheter og mer enn 50 utstillingsbrett.Under forklaringen av lærerne ved det normale universitetet, gjennomførte studentene som deltok i arrangementet en varm utveksling på innholdet i utstillingsbrettet, og interaksjonen på stedet var hyppig og atmosfæren var aktiv.

  I løpet av de siste dagene integrerer Tianjin University of Technology Engineering Training Center, Science Popularization Base og Physical Science Popularization Base, eksisterende ressurser og organiserer mange ungdomsskoleeleveres vitenskapelige praksisaktiviteter med organiseringen av Maritime Academy. Studenter ved Nankai Tianjiabing Middle School og Tianjin Hongyi Middle School deltok.En serie kurs og aktiviteter, presenterte levende kunnskap, teknologi og «oppslukende» opplevelse i den tekniske opplevelsen i intelligent produksjon, opplevelsen av ny energikonvertering i fysiske eksperimenter og rolleopplevelsen til kapteinen i navigasjonsteknologi frøene til innovativ Frø blir lydløst sådd inn i studentenes hjerter.

  Under Science and Technology Week gikk representantene for Tianjin Agricultural College ved School of Agriculture inn på barneskolen for å utføre ideologiske og politiske aktiviteter med temaet kornsikkerhet, og forklarte kunnskapen om kornvitenskapelig popularisering som kornsikkerhet.Det vil også organisere vitenskapelig kunnskap om vitenskapelig popularisering, «popularisere vitenskapelig kunnskap, hjelpe vitenskapelig utvikling» talekonkurranse «, husk at Yin Yin’s betjening til å fortsette å kjempe Stimulere studentene til å utføre vitenskapelig og teknologisk innovasjon.

By hzshzy